Bu hafta vizyona girecek filmler (25 Kasım 2022)

Sinema salonlarında bu hafta 3 yerli, 5 yabancı film vizyona girecek. Sinemaseverlerin merakla beklediği “Kendi Yolumda” filmi de bu hafta vizyona giriyor. İşte vizyona girecek diğer yerli ve yabancı filmler.

Bu hafta vizyona girecek filmler (25 Kasım 2022)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği vizyona girecek filmler oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (25 Kasım 2022) vizyona girecek yerli ve yabancı filmler.

One Piece Film – Red

One Piece Film - Red, milyonlarca hayranı olmasına rağmen daha önce kimsenin yüzünü görmediği, dünyanın en iyi sanatçısı olan Uta’nın hikayesini konu ediyor. Dünyanın en iyi sanatçılarından biri olan ancak yüzünü kimsenin görmediği Uta, müzik adası Elegia’da ilk canlı konserini verecektir. Bu konser sayesinde hayranları artık onu görebilecektir. Dünyanın dört bir yanından insan, Uta’yı görmek için adaya gelir. Adaya gelenler arasında Luffy ve Hasır Şapka Korsanları da vardır. Konser başladığında onlar Uta ile ilgili tahmin edemeyecekleri şeyler öğrenir.

Kendi Yolumda

Adana'ya giden Gökhan Özoğuz, burada gittiği tamircide çırak olan Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali de müzik sevdasıyla yanıp tutuşan ve besteler yapan biridir. Yaptığı çalışmayı Gökhan Özoğuz'a gösterir ve ondan bu işin peşini bırakmaması gerektiği öğüdünü alır. Ömer Ali'nin “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusu, Gökhan'ın bilinçaltına kazınacaktır. Arabasının tamir olmasını beklerken uykuya dalan Gökhan, rüyasında tam olarak bu sorunun etkilerini görür. Gökhan artık Adana'da bir tamirci çırağıdır...

Oyuncular: Tamer Levent, Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır

Kemikler ve Her Şey

Maren Yearly, saygı duyulacak biri olmak isteyen genç bir kadındır. Ancak utanç verici ihtiyaçları onu dibe sürükler. Çocukluğundan itibaren büyük bir probleme sahip olan Maren, ne zaman biri onu çok umursasa, onları yemekten kendini alıkoyamaz. Onun hayatı, annesinin kendisini terk etmesinden sonra hiç tanımadığı babasını aramaya karar vermesiyle bambaşka bir hal alır. Erkek arkadaşıyla çıktığı bu yolculukta Maren sadece babasını değil, kendisini de arar.

Oyuncular: Timothée Chalamet, Taylor Russell, Mark Rylance

Tehlikeli Oyun

Tehlikeli Oyun, bir teknoloji milyarderi tarafından düzenlenen büyük ödüllü bir poker gecesinde yaşananları konu ediyor. Teknoloji milyarderi olan Jake Foley, yüksek bahisli bir poker oyunu düzenlemek için çocukluk arkadaşlarını Miami'deki mülkünde toplar. Jake ve arkadaşlarının, hem nefret hem de sevgi dolu bir ilişkisi vardır. Jake, hazırladığı bu gece ile arkadaşlarına hayal bile edemeyecekleri kadar para kazanma şanşı tanır. Ancak oyuncuların oyuna katılabilmesi için, en özel sırlarını açıklamaları gerekmektedir. Oyun başladıktan bir süre sonra Jake’in arkadaşları, oyunun gerçekte neyin hakkında olduğunu keşfeder.

Oyuncular: Russell Crowe, Elsa Pataky, Liam Hemsworth

Ainbo

Ainbo, tehlike altında olan yurdunu ve insanları kurtarmaya çalışan ormanın kalbinde doğup büyümüş bir kızın hikayesini konu ediyor. Amazon ormanının kalbinde doğup büyüyen genç bir kız, dünyada başka insanların da var olduğunu ve anavatanının tehlikede olduğunu fark eder. Vahşi doğada hayvanlarla bir arada büyüyen genç kız, yaşadığı cenneti açgözlülük, çocukların sömürülmesi ve yasadışı madenciliği karşı korumaya çalışır. Ancak onun mücadele etmesi gereken yalnızca bununla da sınırlı değildir. Ormanda yaşayan karanlık bir güç büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Ormanda büyük bir yıkıma neden olacak kötülüğü tersine çevirmeye çalışan genç kız çok geç olmadan vatanını ve insanları kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılır.

Oyuncular: Lola Raie, Bernardo De Paula, Thom Hoffman

Mihrez 2: Cin Padişahı

2015 yılında gösterime giren Mihrez: Cin Padişahı filminin deva halkası olan "Mihrez 2: Cin Padişahı" filminin yönetmen koltuğunda Ahmet Arslan oturuyor.

Oyuncular: Levent Çakır, Zülfü Hamit Altın, Şengül Kaya

Poşetten Kanatlar

Poşetten Kanatlar, hayallerinin gerçekleşmesini bekleyen bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Engelli bir çocuğun en büyük hayali uçabilmektir. Çocuğun arkadaşları, onun bu hayaline ulaşabilmesi için çabalar.

Oyuncular: Şevki Özcan, Gülnihal Demir, Yiğit Dören

Panda ve Sevimli Canavarlar

Panda ve Sevimli Canavarlar, uzaylılarla mücadele eden bir pandanın hikayesini konu ediyor. Uzaylılar, super güçlere sahip olan bir madalyonu ele geçirir. Dünya büyük bir tehlike altındadır. Bu durum üzerine panda ve arkadaşları, dünyayı büyük bir tehlikeden koruyabilmek için uzaylıların diyarına gidip madalyonu almaya karar verir.

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-25-kasim-2022.jpg

Bu hafta vizyona giren filmler, vizyondaki filmler, sinema filmleri, sinema biletleri, Kendi Yolumda, Kendi Yolumda filmi ne zaman vizyona giriyor?  Kendi Yolumda vizyon tarihi, Panda ve Sevimli Canavarlar filmi ne zaman vizyona giriyor, Poşetten kanatlar filmi ne zaman vizyona giriyor, Mihrez 2: Cin Padişahı filmi ne zaman vizyona giriyor, Ainbo filmi ne zaman vizyona giriyor, Tehlikeli Oyun filmi ne zaman vizyona giriyor, Kemikler ve Her Şey ne zaman vizyona giriyor, One Piece Film – Red filmi ne zaman vizyona giriyor?  gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.