Bu hafta vizyona girecek filmler (30 Aralık 2022)

Sinema salonlarında bu hafta 6 film vizyona girecek. Sinemaseverlerin merakla beklediği filmler bu hafta vizyona giriyor. İşte vizyona girecek filmler ve oyuncu kadroları.

Bu hafta vizyona girecek filmler (30 Aralık 2022)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği vizyona girecek filmler oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (30 Aralık 2022) vizyona girecek filmler.

Hayalimdeki Düğün

Genç bir çift olan Darcy ve Tom evlenmeye karar verir. Bu onların dışarıdan oldukça sevecen gözüken ancak oldukça inatçı olan ailelerinin de bir araya gelmesi demektir. Bu durum kutlama için tehlike oluşturacak olsa da onları bekleyen tek sorun bu değildir. Düğünde konuklardan biri rehin alınınca işler iyice karışır. Sevdiklerini korumak için ellerinden geleni yapan çiftin ilişkisi de bu süreçte sınanır.

Oyuncular: Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz

Orijinal adı Shotgun Wedding

Dikkat Köpek Var

İstanbul Emniyeti’nin başarılı polislerinden biri olan Murat Kaya, son görevini başarıyla tamamlayıp bir mafya örgütünü çökertir. Son görevinde gösterdiği başarı, onun uluslararası gizli bir teşkilata atanmasını sağlar. Bu sırada Murat’ın manevi babası olarak gördüğü idolü Teoman, uzun süredir peşinde olduğu Gölge tarafından vurur. Her şeyin sahtesini piyasaya süren Gölge’nin amacı, kendisine köpek ordusu kurmaktır. Teoman’ım yürüttüğü Gölge operasyonunu devralan Murat, bu süreçte her ne kadar köpeklerle anlaşamasa da Teoman’ın biricik köpeği Bal’ı da devralır. Murat bu zorlu görevde Bal ile kendisini türlü maceraların içinde bulur.

Oyuncular: Onur Büyüktopçu, Nusret Toplar, Güney Kılınç

Lanetli Göl

Laura, yedi yaşındaki oğlu Cody ile birlikte kendisine kötü davranan eski kocasından kaçıp, göl kıyısındaki pastoral ve uzak bir çiftlik evinde yeni bir hayata başlamaya çalışır. Hala yaşadıkları travmanın etkisinden kurtulamayan anne ve oğlu, çok geçmeden yeni sığınaklarında uğraşmaları gereken daha büyük, daha korkunç bir tehdit olduğunu keşfederler.

Oyuncular: Christina Ricci, Santino Barnard, Don Baldaramos

Orijinal adı: Monstrous

Orman

Orman, hazine aramak için gittikleri yaylada beklenmedik durumlarla karşılaşan Dilara ve Yusuf'un yaşadıklarını konu ediyor. Bir hazineyi bulmaya kararlı olan Dilara ve Yusuf, bunun için yaylaya gider. Bu sırada Dilara kaybolur. Arkadaşlarının araması sonucu bulunan Dilara, tuhaf davranışlar sergilemektedir. Dilara’nın bu davranışlarının nedeni bedeninin cinler tarafından ele geçirilmesindendir. Bu durum üzerine Dilara’yı bir hocaya götürürler ve hoca iletişimde olduğu başka cinler sayesinde Dilara’yı kurtarır. Ancak bu sırada cin içlerinden birinin bedenini ele geçirir. Kaçan arkadaşlarının peşine düşen ekip, onu bulmak için gittikleri ormanda kendilerini korkunç olayların içinde bulur.

Oyuncular: Beyza Nur Önispir, Selda Yeliz Nar, Gizem Çelebi

Şeker Kız ve Arkadaşları Macera Adasında

Şeker Kız ve Arkadaşları Macera Adasında, küçük bir kızın maceralarını konu ediyor. 8 yaşındaki Şeker Kız, annesinin çalınan anılarını kurtarmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Marisa Orth, Alice Barion, Ando Camargo

Orijinal adı: Tarsilinha

Ali Çevlik

Yönetmen koltuğunda Mahmut Baldemir'in oturduğu dram türündeki "Ali Çevlik" filminin oyuncu kadrosunda Erkan Bektaş, Ulfi Dağcı, Sefa Zengin, Şevki Altunbuken, Cengiz Bozkurt gibi isimler yer alıyor.

Haber Dairesi 

Hayalimdeki Düğün Ne zaman vizyona girecek? Dikkat Köpek Var Ne zaman vizyona girecek? Lanetli Göl Ne zaman vizyona girecek? Orman filmi Ne zaman vizyona girecek? Şeker Kız ve Arkadaşları Macera Adasında Ne zaman vizyona girecek? Ali Çevlik Ne zaman vizyona girecek? Bu hafta vizyona giren filmler, vizyondaki filmler, sinema filmleri, sinema biletleri, gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.