Bu hafta vizyona girecek filmler (9 Aralık 2022)

Sinema salonlarında bu hafta 5 yerli, 1 yabancı film vizyona girecek. Sinemaseverlerin merakla beklediği “Kurak Günler” filmi de bu hafta vizyona giriyor. İşte vizyona girecek diğer yerli ve yabancı filmler.

Bu hafta vizyona girecek filmler (9 Aralık 2022)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği vizyona girecek filmler oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (9 Aralık 2022) vizyona girecek yerli ve yabancı filmler.

Her Şey Dahil

Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Birlikte yaşayan üç kardeş, dedelerinden kalan miras sayesinde bakir bir Ege koyunun tapusuna almaya çok yaklaşmışlardır. Kalan son iki taksidi ödemeye çalışan Faruk, Ayhan ve Kasım, sonrasında koyda bir tatil köyü açmayı planlar. Kardeşler tatil köyünü açmak için çabalarlarken Faruk, açılışa tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de çağırır. Müşteriler, kendilerine vaat edilen organik ve doğal bir tatilin hayaliyle koya geldiklerinde beklenmedik bir manzara ile karşılaşırlar ve ortalık karışır.

Oyuncular: Gonca Vuslateri, Gürgen Öz, Hakan Bilgin

Elif Ana

Ermiş bir kadın olan Elif Ana, Alevilikte kan bağı ile aktarılan “analık” ünvanını, o soy ağacından olmamasına rağmen alan bir kadındır. Hayatı boyunca insanlara yardım etmesinden dolayı iyilik meleği olarak anılan Elif Ana, hastalığı olan, darda olan, sorunu olana şifa olmaya çalışır. Kör olmak üzere olan Elif Ana, gözünü kurtarmak için Maraş’tan Ankara’ya gittiğinde, hastanede hayatını gözlerinin önünden film şeridi gibi geçer. Daha çocukken Yemen’e giden bir grup Osmanlı askerinin köylerine gelişi, o grubun içinden Murtaza Çavuş ile olan diyaloğu, kurtuluş savaşı, evliliği, çobanlık yılları, ellili yılların ağası Şeyho ile olan diyalogları gibi bir çok olay Elif Ana’nın zihninde yeniden canlanır.

Oyuncular: Aliye Uzunatağan, Ali Sürmeli, Hülya Diken

Kurak Günler

Çiçeği burnunda bir savcı olan Emre'nin tayini Yanıklar kasabasına çıkar. İşini büyük bir ciddiyetle yapmaya çalışan Emre, Belediye Başkanı Selim Bey ve kasaba halkı tarafından saygıyla karşılanır. Yer altı suyunun kullanılması çevre kurulları ve mahkemelerce yasaklanması kasabada ciddi bir sorun yaratır. Selim Bey de büyük borularla yer altı sularını kasabaya bağlayacak olan büyük projesini hayata geçirmeye çalışır. Ancak Selim, yerel bir gazete sahibi olan Murat başta olmak üzere ciddi bir muhalefetle karşı karşıya kalır. Murat, Emre'yi belediye başkanına karşı kışkırtmaya çalışsa da Emre olaylara temkinli yaklaşır. Kısa bir süre sonra yapılacak olan yerel seçimlerde taraf olmaktan kaçınmaya çalışan Emre, ona karşı yükselen sesler sonucu kendisini zor bir durumun içinde bulur. Çok geçmeden Emre, bir kısır döngü içine hapsolur.

Oyuncular: Selahattin Paşalı, Ekin Koç, Hatice Aslan

sinema-salonu-depophotos-1528385.jpg

Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu

Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu, hayatlarını eski haline getirmek için geçmişe gitmek zorunda kalan Nasreddin Hoca ve çocukların maceralarını konu ediyor. İki hazine avcısı, gizlice ağaç eve girer. Ancak bu sırada onlar yanlışlıkla geçmişe gider. Bu durum üzerine Nasreddin Hoca ve çocuklar, onları geri getirmek için peşlerinden geçmişe giderler. Hazine avcılarının orada hapse girmesi üzerine her şeyin yoluna girdiğini düşünen Nasreddin Hoca ve çocuklar, geri dönerler. Ancak geri döndüklerinde dünyanın tamamen değiştiğini görürler. Nasreddin Hoca ve çocuklar, hayatlarını eski haline getirmek için yeniden geçmişe gitmek zorunda kalır.

Sil Baştan Kaynanam

Sil Baştan Kaynanam, evin yeni gelininin hafızasını kaybetmesiyle, dinamikleri tamamen değişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. İyi huylu bir gelin olan Ceylan, hafızasını kaybetmesiyle tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Ceylan, kayınvalidesinin kötü davranışlarından kurtulmaya çalışırken, kocası Ünal da annesi ve karısının arasını bulmaya çalışır. Ancak bu sırada Ünal kendisini ikisi tarafından ezilirken bulur.

Oyuncular: Alper Saldıran, Algı Eke, Zeynep Eronat

Şeytanın Laneti

Şeytanın Laneti, komşularıyla keyifli bir Noel yemeği yemek isterlerken kendilerini korkunç bir kabusun ortasında bulan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Bir aile, Noel yemeğinin tadını birlikte çıkarmak için komşularını evine davet eder. Ancak gelen davetliler aslında çağırdıkları kişiler değildir. Gece boyuncu beş kişilik aile, hayal edemeyecekleri olaylarla karşı karşıya kalır. Ailenin komşularının kılığına giren şeytani varlık, gece boyu aileye bir dizi terör yaşatır. Ancak ailenin başına gelenler sadece başlangıçtır.

Oyuncular: Neal Ward, Nadia Lamin, Frank Jakeman

Bu hafta vizyona giren filmler, vizyondaki filmler, sinema filmleri, sinema biletleri, Kurak Günler filmi, Kurak Günler filmi ne zaman vizyona giriyor? Kurak Günler vizyon tarihi gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.