Bu hafta vizyona giren filmler (21 Haziran 2024)

Sinema salonları, her hafta yeni yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sinemaseverlerin merakla beklediği filmler bu hafta vizyona girdi. İşte vizyondaki filmler, konuları ve oyuncu kadroları.

Bu hafta vizyona giren filmler (21 Haziran 2024)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği haftanın filmleri oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (21 Haziran 2024) vizyona giren filmler.

Şeytan Ayini

Şeytan Ayini, kendisini şeytani bir oyunun içerisinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Anthony, eşinin ölümünün ardından büyük bir yıkım yaşar. Yaşadığı kaybın acısını atlatmakta zorlanan Anthony, bu sırada bir korku filminin başrolüne seçilerek oyunculuk kariyerine geri döner.

Filmin çekimleri başladıktan bir süre sonra Anthony, tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Anthony’nin kızı, aklını kaybetmiş gibi davranan babasının psikolojik bir rahatsızlığının olduğundan şüphelenir. Anthony, kendini geri dönülemez, şeytani bir oyunun içinde bulur.

Oyuncular: Russell Crowe, Sam Worthington, David Hyde Pierce

Orijinal adı The Exorcism

bu-hafta-vizyona-giren-filmler-21-haziran-2024.webp

Motorcular

1960'larda geçen Motorcular, Ortabatı'da bulunan kurgusal bir motosiklet kulübünün yükselişini konu ediyor. Benny, esrarengiz Johnny'nin lideri olduğu Midwestern motosiklet kulübü Vandallar'ın yeni üyesidir. Kathy, yerel bir barda tesadüfen tanıştığı Benny’ye tutkulu bir şekilde çekilir.

Kulüp de ülkenin durumu gibi evrim geçirmektedir. Yerel yabancılar için buluşma yeri olan kulüp, artık tehlikeli bir yeraltı şiddet dünyasına dönüşmüştür. Bu süreçte Benny, Kathy ile kulübe olan sadakati arasında seçim yapmak zorunda kalır.

Oyuncular: Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy

Orijinal adı The Bikeriders

bu-hafta-vizyona-giren-filmler-21-haziran-2024-001.webp

Sayara: İntikam Meleği

Sayara, İstanbul’da lüks bir spor salonunda çalışan bir göçmendir. Spor salonunun sahibi Barış ile yasak ilişki yaşayan ablası Yonca, Barış ve üç arkadaşının tecavüzüne uğrayıp öldürülür. Babası milletvekili olan Barış ve arkadaşları, göstermelik mahkemede olayın intihar olduğuna kanaat getirilmesiyle serbest kalır.

Olayın benzer davalar gibi unutulacağı düşünülür. Ancak Sayara’nın Babası Türkmenistan’ın en güvenilir derin devlet figürlerinden biri ve Sovyet sambo şampiyonlarından Şamil Bazarov’dur ve kızını dövüş konusunda bir ajan gibi yetiştirmiştir. Yaşananlar üzerine Sayara, kendi adaletini sağlamaya karar verir.

Oyuncular: Emre Kızılırmak, Duygu Kocabıyık, Özgül Koşar

bu-hafta-vizyona-giren-filmler-21-haziran-2024.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.