Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi ne zaman vizyona girecek?

Usta sanatçı Cem Karaca’nın hayatını anlatan Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu oturuyor. Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi ne zaman çıkacak? İşte vizyon tarihi…

Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi ne zaman vizyona girecek?

Müzik kariyeri ve özel yaşamıyla ilham veren isimlerden olan Cem Karaca'nın hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmde Cem Karaca’ya oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandırıyor. Cem Karaca'nın hayatı ve müzik dünyasındaki eşsiz varlığı beyaz perdede hayat bulacak.

CEM KARACA'NIN GÖZYAŞLARI FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

25 Aralık 2023 tarihinde resmi fragmanı yayınlanan Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi 26 Ocak 2024 Cuma günü vizyona girecek.

cem-karacanin-gozyaslari-filmi-ne-zaman-vizyona-girecek.png

CEM KARACA'NIN GÖZYAŞLARI FİLMİ OYUNCU KADROSU

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca'yı canlandırarajk filmin baştolünü üstleniyor. Filmin bir diğer önemli karakterlerinden birisi olan Mehmet Karaca rolünü ise Fikret Kuşkan üstleniyor. Kuşkan, kendisi tiyatro sanatçısı olmasına rağmen oğlunun sanatla uğraşmasını istemeyen bir babayı canlandırıyor.

Filmde yer alan diğer isimler arasında; Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel bulunuyor.

cem-karacanin-gozyaslari-filmi-ne-zaman-vizyona-girecek-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.