Emiray’ın yeni bölümleri çocuklarla buluşuyor

Konya Büyükşehir Belediyesi ve TRT ortaklığıyla hazırlanan ve küçük-büyük her yaştan insanın beğeniyle takip ettiği çizgi film kahramanı Emiray, 1 Kasım’dan itibaren farklı maceralarıyla TRT Çocuk ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.

Emiray’ın yeni bölümleri çocuklarla buluşuyor

Konya Büyükşehir Belediyesi ve TRT iş birliğiyle hayata geçirilen Emiray Çizgi Filmi, yeni yayın döneminde sevenleriyle buluşuyor.

TRT Çocuk ekranlarında yayın hayatına başladığı günden itibaren çocukların ve yetişkinlerin severek takip ettiği Emiray Çizgi Filmi’nde yeni sezon çalışmaları tamamlandı. 3. ve 4. sezonunda 22 yeni bölümle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Emiray, yeni sezonunda da birbirinden farklı hikayelerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya sürükleyecek.

emiray-8.jpg

Geçen sezon kitabın verdiği görevleri başarıyla tamamlayan Emiray, kendi zamanına geri dönmüştü. Heyecanın ve maceranın eksik olmayacağı yeni sezonda kitapla yüzleşmek zorunda kalacak olan Emiray, bugüne gelen Karaca’yı ve diğer karakterleri kendi zamanına göndermeye çalışırken bir taraftan da yine Zekai ve Ruhi’yle mücadele etmeyi sürdürecek.

emiray-1.jpg

Küçük-büyük her yaştan hayranı tarafından yeni bölümleri merakla beklenen Emiray, 1 Kasım tarihi itibariyle hafta içi her gün saat 17.15’te TRT Çocuk ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Emiray Çizgi Filmi’nin daha sonraki sezonları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde “Çevre Müfettişi” olarak devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.