Erciyes'ten Everest'e Dünyanın Renkleri

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinde, Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu tarafından Erciyes'ten Everest'e uzanan bir öykünün fotoğraflarla tasvir edildiği söyleşi ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

Erciyes'ten Everest'e Dünyanın Renkleri

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Kampüsünde yer alan Turizm Fakültesi, İşletme Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulunun katkılarıyla Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu tarafından Erciyes'ten Everest'e uzanan bir öykünün fotoğraflarla tasvir edildiği söyleşi ve fotoğraf sergisi düzenlendi.

Öncelikle sergilenen fotoğrafların hikayelerini içeren söyleşi İşletme Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilirken akabinde Ali Akkanat Sanat Galerisinde fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Böylece konuklar hikayelerini birinci ağızdan dinlemiş oldukları fotoğrafları yakından görme şansına kavuştu.

Söyleşi programının açılış konulmasını yapan Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman, konuklara fotoğrafçılık gibi bir hobi edinmenin insan hayatına katkısından bahsetti.

Daha sonra Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu 1992 yılında Erciyes Dağında çektiği fotoğraftan başlayarak günümüze uzanan ve Everest Dağında son bulan fotoğrafların hikayelerini tecrübeleriyle harmanlayarak konuklara aktardı.

Yoğun ilgi gören söyleşinin ardından Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu’na Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi dekanı Prof. Dr Abdullah Karaman, Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi dekanı Prof. Dr. Fatih Mangır, Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu müdürü Prof. Dr Savaş Çelik ve Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Antepli tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Söyleşi sonrasında Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu’nun objektifinden ‘’Erciyes’ten Everest’e Dünyanın Renkleri’’ adlı fotoğraf sergisi, akademik personel, idari personel ve öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu kendisiyle birlikte sergiyi ziyaret eden konuklara fotoğraflar hakkında bilgiler aktardı.

erciyesten-evereste-dunyanin-renkleri.png

erciyesten-evereste-dunyanin-renkleri-001.png

erciyesten-evereste-dunyanin-renkleri-002.png

erciyesten-evereste-dunyanin-renkleri-003.png

erciyesten-evereste-dunyanin-renkleri-004.png

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.