Konya Kitap Günleri Fuarı ne zaman? sorusu cevabını buldu

Konya’nın en büyük etkinliği olan Kitap Günleri Fuarı başlıyor. Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki etkinlik 15 - 24 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak. Bu yıl da yüzbinlerce ziyaretçi bekleniyor. (Konya Kitap Fuarı 2021 ne zaman?)

Konya Kitap Günleri Fuarı ne zaman? sorusu cevabını buldu

İlki 2019 yılında düzenlenen ve 522 bin 217 ziyaretçi ile tüm zamanların Konya rekorunu kıran Konya Kitap Günleri Fuarı, 2021 yılında da kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

konya-kitap-gunleri-fuari-ne-zaman-sorusu-cevabini-buldu-002.jpg

KONYA KİTAP GÜNLERİ FUARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya Kitap Günleri için hazırlıklar tamamlandı. Başkan Uğur İbrahim Altay, 15 - 24 Ekim 2021 tarihleri arasında Konya Kitap Günleri’nin kapılarını tekrar açacaklarını açıkladı.

“KONYAMIZ’IN EN BÜYÜK ETKİNLİĞİNİ GENÇLERİMİZLE BULUŞTURMAYI ARZU EDİYORUZ”

Başkan Altay, açıklamasında şunları kaydetti:

“2019 yılında ilkini gerçekleştirmiştik ve Selçuklu Kongre Merkezi’nde yaptığımız Konya Kitap Günleri’nde yaklaşık 500 bin ziyaretçiyi ağırlamıştık. Bu yıl özellikle yayın evlerinin ilgisi çok yüksek, daha önceki katılımın çok yüksek olmasından kaynaklı olarak. Bizden tarihi netleştirmemizi istiyorlardı, planlamamızı yaptık. 15 Ekim’de kapılar açılacak. Yayınevlerimiz, yazarlarımız, söyleşilerimiz, çeşitli etkinliklerimizle birlikte üniversite şehri Konyamız’ın en büyük etkinliğini gençlerimizle buluşturmayı arzu ediyoruz.

konya-kitap-gunleri-fuari-ne-zaman-sorusu-cevabini-buldu.jpg

“KONYA OKUYAN BİR ŞEHİR”

Konya 5 üniversitesi ve 150 bin öğrencisiyle Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi. Yine okuyan bir şehir. İl Halk Kütüphanesi Türkiye’nin en çok ziyaret edilen kütüphanelerinden birisi. Özellikle çocuklarımızı kitap günlerine beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Okuma alışkanlığı küçük yaşta ve bu tür etkinliklerle kazandırılabilir.

konya-kitap-gunleri-fuari-ne-zaman-sorusu-cevabini-buldu-001.jpg

KONYA KİTAP GÜNLERİ FUARI 2021 NEREDE?

Bir çok fırsatların da sunulacağı bu önemli etkinliği, Selçuklu Kongre Merkezi’nde, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne yakışır bir şekilde gerçekleştirmiş olacağız.”  

konya-kitap-gunleri-fuari-ne-zaman-sorusu-cevabini-buldu-003.jpg

 

 

konya-kitap-gunleri-fuari-ne-zaman-sorusu-cevabini-buldu.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum