Meram Belediyesi 'Abdülhamid Han Ferman Sergisi'ni açıyor

Meram Belediyesi, Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında ‘’Vatan ve Millet Aşkına Bir Ömür’’ Abdülhamid Han Ferman Sergisi’ne ev sahipliği yapacak. Sergi, 10 Şubat tarihinde Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde tarih severlerle buluşacak.

Meram Belediyesi 'Abdülhamid Han Ferman Sergisi'ni açıyor

Meram Belediyesi, fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veriyor.

Bu kapsamda Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi, ‘’Vatan ve Millet Aşkına Bir Ömür’’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan Abdülhamid Han Ferman Sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Koleksiyoner Fethi Büyükbalta tarafından muhafaza edilen fermanların yer alacağı sergi 10 Şubat Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Tarih severler sergide tarihe ışık tutan birbirinden değerli Hükm-ü Şerif ve belgeleri inceleme imkanı bulacak.

BAŞKAN KAVUŞ: ECDADIMIZI BUGÜNDAN YARINLARA ANLATMALIYIZ

Ecdadımızın bugünden yarınlara daha iyi anlatılması gerektiğini vurgulayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘’Abdülhamid Han 34 yaşında padişah olarak bu ülkenin en önemli, en kritik döneminde hizmet etmiş çok önemli bir şahsiyettir. O açıdan tarihe olan ilgi ve alakanın artırılması ve geçmişimizi daha yakından tanıma fırsatını elde edeceğimiz anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı sergiyi görmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.