Recep İvedik 7 ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7 filminin yayınlanması takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor. İlk 6 filmin tamamı gişe rekorları kırarken, serinin yeni filminin nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde.

Recep İvedik 7 ne zaman ve nerede yayınlanacak?

İlk 6 filminde tamamı gişe rekorları kıran ünlü komedyen Şahan Gökbakar yeni filmi Recep İvedik 7’nin sinemada yayınlanıp yayınlanmayacağı takipçileri tarafından merak ediliyor.

RECEP İVEDİK 7 SİNAMAYA GELECEK Mİ?

Takipçilerin en çok aradığı sorulardan biri de Recep İvedik sinemada yayınlanacak mı? Sevilen film serisi Recep İvedik'in yedinci filmi için geri sayım sona erdi. Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın oturduğu Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu filmseverlerin gündeminde yer alıyor. Sinemada yayınlanmayacak olan filmin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında gerçekleştirildi.

RECEP İVEDİK 7 FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Disney+ Türkiye'de izleyici karşısına çıkacak olan Recep İvedik serisinin yeni filminin yayın tarihini Şahan Gökbakar duyurdu. Gökbakar yaptığı açıklamada şu anlık sinemalarda filmin yer almayacağını, dünyanın en büyük yapım şirketiyle çalışmanın mutluluk verici olduğunu bildirdi. Recep İvedik 7, beyaz perdede gösterilmeyecek, bunun yerine bugün (9 Aralık 2022) Disney Plus'ta yayınlanacak.

recep-ivedik-7-ne-zaman-ve-nerede-yayinlanacak.jpg

RECEP İVEDİK 7 FİLMİ KONUSU

Şehir hayatından ve maddi koşullardan uzaklaşmak isteyen Recep İvedik, yakın arkadaşı Nurullah ile babaannesinden miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Bu sırada köye ve civar ormanlara zarar verecek bir projenin olduğunu öğrenir. Recep, köylüler ile iş birliği yaparak bu projeye karşı gelmeyi amaçlar.

RECEP İVEDİK 7 FİLMİ OYUNCU KADROSU

Recep İvedik 7 filminin oyuncu kadrosunda Şahan Gökbakar'ın yanı sıra; Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimler yer alıyor.

Recep İvedik 7 fragmanı kısa sürede milyonlarca izlendi. İşte o fragman: 

recep-ivedik-7-ne-zaman-ve-nerede-yayinlanacak-001.jpg

recep-ivedik-7-ne-zaman-ve-nerede-yayinlanacak-002.jpg

recep-ivedik-7-ne-zaman-ve-nerede-yayinlanacak-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.