O çocuk savcılık kararıyla tedavi altına alındı

Konya’da yanında çalışan 15 yaşındaki çırağını triger kayışı ile darbettiği iddia edilen oto bakım ustası, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Savcılıktan yeni bir karar daha çıktı. M.A, rüyalarında 'Usta vurma' diyerek ağlaması, gözünü kapattığında ustasını karşısında gördüğünü söylemesi ve uyku problemleri yaşaması üzerine, savcılık kararıyla psikolojik tedavi altına alındı.

O çocuk savcılık kararıyla tedavi altına alındı

Olay, 7 Temmuz 2019 tarihinde Karatay Motorlu Taşıtlar Sanayi Sitesi içerisindeki bir iş yerinde meydana gelmiş, iddiaya göre 15 yaşındaki M.A, triger kayışı ile darbedilmiş, ailenin şikayeti üzerine iş yeri sahibi Fatih S. (34) hakkında soruşturma başlatılmıştı.

-İTİRAZ ÜZERİNE MAHKEME TUTUKLAMA KARARI VERDİ!

Ailenin avukatı, M.A'nın uğradığı şiddet sonucu psikolojisinin bozulduğunu belirterek Cumhuriyet Başsavcılığı'na Fatih S'nin serbest bırakılmasına itirazda bulundu. Yeniden gözaltına alınan Fatih S, dün tutuklandı.

- SAVCILIKTAN 'PSİKOLOJİK TEDAVİ' KARARI!

M.A'nın yapılan sağlık kontrolünde aldığı darbeler sonucu bacak ve boynunda ciddi derecede doku zedelenmesi meydana geldiği saptandı.

Ayrıca savcılık kararıyla M.A, psikiyatri heyetiyle görüştürüldü.

M.A, tamir aleti düşürmesi sonucu, ustasının 'Malzemeleri düşürüp konsantrasyonumu bozuyorsun, beni sinir ediyorsun' diyerek triger kayışıyla 40 veya 50 defa vücuduna vurduğunu söyledi.

Gözünü kapattığında ustasını karşısında gördüğünü belirten M.A'nın uyku problemi yaşadığı ve uyuduğu sırada da rüyasında 'Usta vurma' diyerek ağladığı belirlendi. Bunun üzerine M.A, psikolojik tedavi altına alındı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.