Başhekim Eryılmaz: Etkin ve sürekli sağlık hizmeti sunuyoruz

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz, çocuk acil servisini ziyaret etti.

Başhekim Eryılmaz: Etkin ve sürekli sağlık hizmeti sunuyoruz

 

Hastalar ve hasta yakınlarıyla görüşen Başhekim Eryılmaz, acil servislerde 24 saat esaslı kesintisiz ve etkin sağlık hizmeti verildiğini belirtti.

Doç. Dr. Eryılmaz, “Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Konya halkına hizmet yükümlülüğümüzün farkındayız, bu yükümlülüğü gerçekleştirmek için alanında uzman doktor ve hemşirelerimiz ile sürekli sağlık hizmeti veriyoruz. Hastanemize gelen hastalarımızın şifa bulmasına yardım etmek bizim asli görevimiz. Ve bu noktada acil servislerimizde, gelen hastalarımıza en hızlı şekilde doğru teşhisler koyarak sağlıklarını kazanmaları için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Çocuk acil serviste yatan hasta yakınlarının verilen sağlık hizmetleriyle ilgili isteklerini ve önerilerini dinleyen Başhekimimiz Doç. Dr. Eryılmaz, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Başhekim Eryılmaz’a, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muammer Özdemir, Başhekim Yardımcıları, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Fatih Özyılmaz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.