Hastanedeki rezil görüntüler infiale yol açtı, Bakan Koca açıklama yaptı

İstanbul'da özel bir hastanede çekilen görüntüler infiale neden oldu. Hastane çalışanlarının konuşmakta zorluk çeken yaşlı hastaya hakaretler ederek yüzüne para attığı görüntüler tepkilere yol açarken, Bakan Koca, soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Hastanedeki rezil görüntüler infiale yol açtı, Bakan Koca açıklama yaptı

İstanbul'da akıllara durgunluk veren olayda iddiaya göre; özel bir hastane personelinin, yemek borusunda delik açılmış ve konuşamayacak durumdaki yaşlı hastaya hakaret edip kahkahalar eşliğinde dalga geçtiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 8 ay önce çekildiği iddia edilen görüntülerin bulunduğu video infiale neden oldu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Bir hastane yetkilisi, olayların eski olduğunu, personelin ilişiğinin kesildiğini  savcılığın da soruşturma başlattığını belirtti.

 

 

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Skandal görüntülerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, adli işlemlerin başlatıldığını ve suçluların cezalarını çekeceğini söyledi.

Bakan Koca'nın açıklaması şu şekilde:

"Bugün medyada paylaşılan, İstanbul’da bir özel hastanede önceden kaydedildiği anlaşılan kabul edilemez görüntüler üzerine derhal Sağlık Bakanlığı Müfettişlerini görevlendirdim. Duruma vaziyet edildi. Başsavcılığımız adli işlemleri başlattı. Suçlular kesinlikle cezasını çekecek."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.