Karın ağrısı şikayetiyle gitti, ameliyatta çıkana doktorlar bile şaşırdı

Antalya’da 42 yaşındaki Düriye Şensoy, kadın ağrısı ve şişkinlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Ultrasonografi görüntülemede Şensoy’un safra kesesinde taşlar olduğu saptandı. Ameliyata alınan kadının safra kesesinden tam 552 taş çıktı.

Karın ağrısı şikayetiyle gitti, ameliyatta çıkana doktorlar bile şaşırdı

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Düriye Şensoy yemek sonrası yaşadığı karın ağrısı, şişkinlik dolayısıyla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Burada yapılan ultrasonografi görüntülemede Şensoy’un safra kesesinde taşlar olduğu saptandı.

Şensoy, hastanede görevli Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yılmaz Güler tarafından ameliyata alındı.

karin-agrisi-sikayetiyle-gitti-ameliyatta-cikana-doktorlar-bile-sasirdi.jpg

DOKTORLAR BİLE ŞAŞKINA DÖNDÜ
Başarısı geçen operasyonun ardından Düriye Şensoy’un safra kesesinden 552 adet taş çıkartıldı. Hastanın durumu hakkında bilgi veren Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yılmaz Güler,  “Bir saat süren ameliyat sonunda hastamızın safra kesesinden irili ufaklı boyutlarda 552 adet taş çıkarttık. Hastamızın sağlık durumu gayet iyi. Düriye hanımı hastanemizde bir gün misafir ettikten sonra taburcu işlemlerini planlamayı düşünüyoruz” diye konuştu.

karin-agrisi-sikayetiyle-gitti-ameliyatta-cikana-doktorlar-bile-sasirdi-003.jpg

“KUŞ GİBİ HAFİFLEMİŞ HİSSEDİYORUM”

Başarılı ameliyat sonrası sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Düriye Şensoy ağrılarının geçtiğini ve hafiflediğini vurguladı. Şensoy, “Kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum. Saframdan bu kadar taş çıkacağını hiç düşünmemiştim. Anı olarak taşlarımı saklamayı düşünüyorum” dedi.

karin-agrisi-sikayetiyle-gitti-ameliyatta-cikana-doktorlar-bile-sasirdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.