Konya yine listede! Bakan Koca vaka sayısı yüzde 100 artan 3 il saydı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son iki haftada Adana, Samsun ve Ordu'da yüzde 100, Konya ve İzmir’de yüzde 50 vaka artışı olduğunu açıkladı. Bakan Koca, “sınavımız devam ediyor.” dedi.

Konya yine listede! Bakan Koca vaka sayısı yüzde 100 artan 3 il saydı

Türkiye genelinde yaşanan koronavirüs vaka artışının önüne geçmek için tedbir üstüne tedbir alınırken, bazı iller artış oranlarıyla ne yazık ki öne çıkıyor.

KONYA YİNE LİSTEDE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son iki haftada İzmir ve Konya'da yüzde 50, Adana, Samsun ve Ordu'da yüzde 100 Kovid-19 vaka artışı olduğunu belirterek, "Başta İzmir, Adana ve Samsun olmak üzere, bu illerimizde hastanelerimiz ve sağlık personelimiz büyük bir yükün altında." dedi.

eorezlxxuamhdf9.jpg

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir, Adana, Samsun, Bursa, Ordu, Gaziantep ve Konya il sağlık müdürleriyle çevrim içi görüştüklerini bildirdi.

Bu illerde salgının seyrini yakından takip ettiklerini vurgulayan Koca, şunları kaydetti:

"Son iki haftada İzmir ve Konya'da yüzde 50 vaka artışı, Adana, Samsun ve Ordu'da yüzde 100 vaka artışı var. Başta İzmir, Adana ve Samsun olmak üzere, bu illerimizde hastanelerimiz ve sağlık personelimiz büyük bir yükün altında. Salgınla mücadelede fedakarlık sınavımız devam ediyor."

bakan-koca.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.