Koronavirüs korkusundan arap sabunu ve yoğurt yedi, az kalsın ölüyordu

Koronavirüsten korunmak için arap sabununu yoğurda katarak yediği iddia edilen Yozgatlı M.E, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Midesi yıkanan ve serum takılan M.E’nin, "Arap sabunu içimi temizler beni temiz tutar yoğurt ise bağışıklık sistemimi güçlendirir diye düşündüm. Yoğurdun içine bolca arap sabunu döktüm ve yedim" dediği öğrenildi.

Koronavirüs korkusundan arap sabunu ve yoğurt yedi, az kalsın ölüyordu

Koronavirüsün Türkiye’ye girdiğinin açıklanmasının ardından bazı vatandaşlar paniğe kapılıp kendince çözüm üretmeye başladı.

İddiaya göre; Yozgat’ta yaşayan 43 yaşındaki M.E, bağışıklık sisteminin güçlenip, içinin temizlenmesi ve bu virüsün kendisine etki etmemesi için arap sabunu ile birlikte yoğurt yedi. Yaklaşık yarım saat sonra başı dönmeye ve midesi bulanmaya başlayan M. E. 112 acil servisini aradı ve ambulans istedi. Ambulansla hastaneye kaldırılan M. E. tedavi altına alındı.

Arap sabununu yoğurda katarak yemiş!

Midesi yıkanan ve serum takılan M. E. kendine geldikten sonra yaptığı ilk açıklamada "Kendimi bu virüsten korumak için çözüm yolu arıyordum ve aklıma arap sabunu ile yoğurt yemek geldi. Çünkü arap sabunu içimi temizler beni temiz tutar yoğurt ise bağışıklık sistemimi güçlendirir diye düşündüm. Yoğurdun içine bolca arap sabunu döktüm ve yedim. Ayrıca bu virüsü ilk hangi Çinli bulaştırdıysa Allah onun bin belasını versin" dedi.

"Hayatım boyunca böyle bir şey ne gördüm ne duydum"

Acil serviste görevli doktor Erhan K. ise yaptığı açıklamada, "Mehmet amcaya gerekli işlemler yapıldı şu an durumu iyi. Ayrıca belirtmek isterim ki doktorluk hayatım boyunca böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Arap sabunu yemek nasıl bir akıldır anlamadım. Lütfen kimse böyle şeyler yapmasın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.