Selçuk Üniversitesi ile Konya SMMMO arasında işbirliği

Selçuk Üniversitesi (SÜ) ve Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) arasında Tezsiz Yüksek Lisans ile eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

Selçuk Üniversitesi ile Konya SMMMO arasında işbirliği

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal, SÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ay, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Demirci, müdür yardımcıları, oda temsilcileri ve akademisyenler katıldı.

Protokolle ilgili açıklamada bulanan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin “Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’yla uzun bir süredir beraber çalışıyoruz. Çok verimli güzel programlar icra ettik. Hem oda temsilcileri ile oda üyelerinin bireysel gelişimine katkı sağlamak anlamında hem de üniversitemizle iş birliğini artırmak anlamında yapılan bu protokolün önemli olduğunu düşünüyoruz. 4 yıl önce yapmıştık protokolü, bu sene tekrar yenilemiş olduk. İnşallah bundan sonra da hayırlı verimli çalışmalara vesile olur. Bize gösterdikleri teveccühten dolayı oda başkanımız şahsında bütün mali müşavirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal ise “Selçuk Üniversitemiz ile yüksek lisans eğitimi başta olmak üzere uzlaştırmacılık, konkordato ve bilirkişilik eğitimleri 4 yıldır hocalarımızla birlikte gayet başarılı bir şekilde devam ediyor. Hocalarımıza da sizin nezdinizde teşekkür ediyor, protokolün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.