Konya’da karı - kocanın öldürülmesinin ardından yasak aşk iddiası çıktı

Konya'da 39 yaşındaki Gonca Koçak ile boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği 40 yaşındaki Abdullah Koçak’ın öldürülmesinin ardında yasak aşk iddiası çıktı. İşte detaylar.

İddiaya göre; Abdullah Koçak, boşandığı ancak bir arada yaşamaya devam ettiği eski eşi Gonca (Pekşen) Koçak ile market alışverişi yapıp, Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesinde oturdukları apartmana girdikleri sırada daha önceden aralarında husumet bulunan Marangozlar Sanayi Sitesinde işçi olarak çalışan Özkan C. ile karşılaştı. Çıkan tartışma sonucu Özkan C, ruhsatlı tabancası ile Koçak çiftini tabancayla vurup öldürdü. Olay sonrası Kadınhanı ilçesi istikametine kaçan şüpheli Özkan C, polis tarafından İstanbul Yolu üzerinde yakalandı.

YASAK AŞK İDDİASI

Olaya ilişkin soruşturma geniş çaplı olarak sürerken, Sabah'ın haberine göre; çifte cinayetin sebebinin yasak aşk olduğu öne sürüldü. İddiaya göre; Özkan C'nin eşi Nadire T'nin geçtiğimiz yıl Abdullah Koçak ile gönül ilişkisi yaşadığı, Koçak'ın da Nadire T. ile ilgili bazı fotoğrafları Özkan C'nin telefonuna gönderdiği, bunun üzerine Özkan C’nin eşinden boşandığı öğrenildi. Yasak aşkı öğrenen Gonca Koçak da Abdullah Koçak'tan ayrıldı.

EŞLERİ İLE TEKRAR BİR ARAYA GELDİLER

İki ailenin tehdit, özel hayatın gizliliğini ihlal gibi suçlardan daha önce polis merkezine giderek karşılıklı şikayetçi oldukları öğrenildi. Özkan C'nin tehdit edildiğini ileri sürerek Abdullah Koçak hakkında boşandığı eşi ve kendisi için uzaklaştırma kararı aldırdığı da ortaya çıktı. İki tarafın son olarak geçtiğimiz Eylül ayında karakolluk oldukları belirlendi. Süreç içerisinde Özkan C, aile büyüklerinin araya girmesi üzerine Nadire T. ile imam nikahlı olarak bir arada yaşamaya başladı. Gonca Koçak da eşini affederek tekrar bir araya geldi.

'ONURSUZ, GURURSUZ'

Olay saatinde ise Gonca Koçak ve Abdullah Koçak, market alışverişlerini yapıp evlerinin önüne geldi. Bu sırada Özkan C. ve Nadire T'nin kendi apartmanlarından çıkıp araçlarına bineceğini gören Gonca Koçak, iddiaya göre Özkan C'ye yönelik, 'Onursuz, gurursuz. Benim eşimle birlikte olan kadını tekrar evine alıp kendine eş yapıyorsun' dedi. Bu sözlere Abdullah Koçak'ın da destek vermesi üzerine cinnet getiren Özkan C, yanında bulunan ruhsatlı tabancası ile çifti vurarak öldürdü.

CAMDAN ANNE VE BABASININ CESETLERİNİ GÖRDÜ 

Saldırıya uğrayan Koçak çiftinin o sırada evlerinde uyuyan oğlu Emre Koçak ise gürültüyü duyup camdan baktığından yerde anne ve babasının cansız bedenlerini gördü.

Özkan C’nin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri halen sürüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri