Konya’da karısını kaçıran arkadaşı tarafından vurulan adam konuştu: Hem eşimi kaçırdı hem beni sakat bıraktı

Konya’da 5 ay önce 3 çocuğu ile birlikte eşini kaçıran arkadaşı tarafından tabancayla vurulan adam konuştu. Olaya dair detayları anlatan Hasan Ö, “Hem eşimi kaçırdı hem beni sakat bıraktı. Cezasını en ağır şekilde çekmesini istiyorum.” dedi.

İddiaya göre; bir fabrikada çalışan evli Mehmet A, yaklaşık 5 ay önce gönül ilişkisi yaşadığı yakın arkadaşı Hasan Ö'nün eşi Sariye Ö. ile (28) 3 çocuğunu da alarak kaçtı. Bir süre sonra Hasan Ö'nün bir televizyon programına çıktığını gören Mehmet A, Sariye Ö’yü ağabeyine teslim ederek evine geri gönderdi. 26 Ocak günü çalıştığı fabrikaya giden Mehmet A. ile Hasan Ö. ve akrabaları arasında kavga çıktı, Mehmet A. tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Hasan Ö. Belinden, kuzeni Mevlüt Ö. (27) ise boyun bölgesinden vuruldu. Hastaneye kaldırılan kuzenlerin tedavisi devam ederken, Mehmet A, olay sonrası çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

“KAPININ ARKASINDAN ÇIKIP BİZE ATEŞ ETTİ”

Konya Şehir Hastanesinde tedavisi süren Hasan Ö, yaşadıklarını Sabah’a anlattı. Belinden aşağısının tutmadığını belirten Hasan Ö, "Biz fabrikaya iş için gittik. Çiftçi olduğumuz için zaman zaman fabrikaya gidiyoruz. Mehmet kamyonun kapısının arkasındaymış. Biz onu hiç görmedik. Bizim hiçbir şeyden haberimiz yok. Kapının arkasından çıkıp direkt olarak bize ateş etti. Ben vuruldum. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Bizim onu takip ettiğimizi söylemiş. Öyle bir şey kesinlikle yok. Ben ona zarar verecek olsam zaten evini biliyorum. Daha önce de zarar verebilirdim. Ama bizim öyle bir niyetimiz yoktu. Öyle bir niyetim olsa o kadar insanın çalıştığı, o kadar kameranın olduğu bir yerde niye böyle bir şey yapayım." dedi.

'BELİMDEN AŞAĞISINI HİSSETMİYORUM'

Sağlık durumu ile ilgili de konuşan Hasan Ö, "Şuan belden aşağısını hissetmiyorum. Kurşun omuriliğime zarar vermiş. Fizik tedaviye başladım. Doktorlar zamanla düzelebileceğimi söylediler. Kuzenimin durumu halen ağır. Onun da tedavisi sürüyor. Bizi öldürmeye ateş etti. Hem benim eşimi kaçırdı hem de beni vurarak sakat bıraktı. Cezasını en ağır şekilde çekmesini istiyorum. Suçlu bensem cezama razıyım. Suçlu oysa en ağır şekilde cezasını alsın. Adam şehrin göbeğinde belinde ruhsatsız tabanca ile nasıl gezebiliyor. Burası Teksas mı?" diye konuştu.

“BENİ 40 BİN TL DOLANDIRDI”

Mehmet A'ya 1 yıl önce 40 bin TL borç verdiğini halen daha geri alamadığını öne süren Hasan Ö, "Bir yıl önce kendisine 40 bin TL borç vermiştim. Halen o para mı bile alamadım. Dolandırıcının teki. Üzerinde 11 tane haciz varmış. Benim gibi 11 kişiyi dolandırmış. Böyle bir insanın sokakta gezmesi bile yanlış." ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri