Konya’da karısını kaçıran kişi tarafından vurulan adam ve kuzeni hayati tehlikeyi atlatamadı! Yeni ayrıntılar

Konya’da karısının birlikte kaçtığı kamyon şoförü tarafından dün tabancayla vurulan koca ve kuzeninin hayati tehlikeyi hala atlatamadığı öğrenildi. Bu arada olaya dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Konya’da karısını kaçıran kişi tarafından vurulan adam ve kuzeni hayati tehlikeyi atlatamadı! Yeni ayrıntılar

İddiaya göre; evli olan M.A, 4,5 ay önce gönül ilişkisi yaşadığı yakın arkadaşı H.Ö'nün eşi S.Ö'yü 3 çocuğu ile birlikte alarak kaçtı. Bir süre sonra H.Ö'nün bir televizyon programına çıkmasının ardından M.A, kadını ağabeyine teslim ederek evine gönderdi. Dün sabah da bir fabrikadaki işine giden kamyon şoförü M.A, çıkan kavgada karısını kaçırdığı H.Ö. ve kuzeni M.Ö’yü tabancayla vurup ağır yaraladı. M.A, çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklandı.

1 HAFTA ARABADA YATMIŞLAR

İfadesinde S.Ö. ile 1,5 yıl kadar gönül ilişkisi yaşadıklarını belirten M.A, "S.Ö. ile Eylül ayında köyden kaçtık. Trabzon'a gittik. Kayıt yaptıracağımız bir otel bulamayınca 1 hafta arabada yattık. Sonra Tokat'a geçtik. S.Ö. kayıp olarak arandığı için bizim ifadelerimizi alıp salıverdiler. Sonra Düzce'ye gittik. Orada bir çiftlikte iş buldum. Sonra H.Ö. televizyon programına çıktı ve S.Ö’nün benim tarafımdan kaçırıldığını söyledi ancak ben kaçırmadığımı kendi rızasıyla kaçtığını söyledim. Daha sonra S.Ö’yü ağabeyine teslim ettim. H.Ö. ile aramızda bu nedenle husumet oluştu.” dedi.

“SİLAHIM VAR GELMEYİN” DEMİŞ

Olay gününü de anlatan M.A, "Fabrikaya gireceğim sırada yanımda bir minibüs durdu. H.Ö. bana küfür ederek 'Bu yaptığın yanına kar kalmayacak' dedi. Sonra araçtakilerle birlikte aşağıya inince dedemden kalma tabancayı çıkardım. 'Silahım var gelmeyin' dedim. Ben hemen fabrikaya doğru hareket ettim. Arkamdan beni takip edip, 'Bunun hesabını vereceksin, gölgenden bile korkacaksın adım adım arkandayım' diye bağırdılar. Fabrikaya girdim ve araçla peşimden girdiler. 6-7 kişi varlardı. Üzerime doğru gelince gelmeyin diye bağırıp havaya ateş ettim. Üzerime gelince de onlara doğru ateş ettim" diye konuştu.

konyada-karisini-kaciran-kisi-tarafindan-vurulan-adam-ve-kuzeni-hayati-tehlikeyi-atlatamadi-yeni-ayrintilar-001.jpg

ADIM ADIM TAKİP ETMİŞLER

Dosya kapsamında müşteki şüpheli olarak ifadelerine başvurulan H.Ö’nün akrabaları, M.A'yı takip ettiklerini itiraf etti. H.Ö’nün halasının oğlu olduğunu belirten M.K, "H.Ö. beni bir gece önce aradı ve sabah Konya'ya geleceğim. M. A'yı takip edeceğim illaki işe gidecek, iş yerini öğreneceğim' dedi. Sabah H.Ö’yü aradığımda biz takip ediyoruz, şuan dolmuşa bindi gidiyor dedi. M.A. dolmuştan indikten sonra önünü kesmişler. Araçtaki R.Ö, M.A'ya yumruk vurmaya kalkmış. H.Ö. bana M.A’nın silahı var dedi. Ben de, 'Fabrikanın her yeri kamera, başına iş açarsın' dedim. Güvenliğe bir kamyona bakıp çıkacağız diyerek içeriye girdik. Aramızda mesafe varken birden silah sesi duydum. M.Ö. yanıma gelerek ben vuruldum, ambulans çağır, H.Ö’ye bak dedi. Sonra H.Ö’nün de vurulduğunu gördüm ve ambulansı aradım" dedi.

“BİZİ GÖRÜNCE SİLAHINI GÖSTERDİ”

H.Ö'nün bir diğer kuzeni R.Ö. ise, "Sabah Konya'ya geldik. H.Ö. bizi M.A'nın oturduğu sokağa getirdi. Bir süre sonra M.A. dışarı çıktı ve bizi görünce yanındaki silahı gösterdi. Biz de kendisini fabrikaya kadar takip ettik." ifadelerini kullandı.

DURUMLARI AĞIR

Konya’daki farklı hastanelerde tedavi altında bulunan H.Ö. ile amcasının oğlu M.Ö’nün durumlarının ağır olduğu, tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

konyada-karisini-kaciran-kisi-tarafindan-vurulan-adam-ve-kuzeni-hayati-tehlikeyi-atlatamadi-yeni-ayrintilar.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.