Yürekler dağlandı! Konya'da şehit olan babalarını asker selamıyla uğurladılar

Konya'da eğitim uçuşu sırasında Türk Yıldızları'na ait NF-5 uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep'in cenazesinde yürekler dağlandı. Şehidimizin iki evladı babalarını asker selamıyla uğurladı.

Konya'da eğitim uçuşu sırasında Türk Yıldızları'na ait NF-5 uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep'in cenazesi, memleketi Trabzon'da toprağa verildi.

Cenaze ile beraber Trabzon'a giden şehidimizin eşi Nurcan, annesi Nuray ve babası Mehmet Gençcelep ve diğer yakınları büyük acı yaşadı.

Şehidimizin çocukları Kaan ve Kayra ise babalarının naaşının yer aldığı cenaze aracının geçişi sırasında asker selamı verdi.

Bu sırada törene katılanların yürekleri dağlandı. 

Cenaze namazının kılınacağı camide baba Mehmet Gençcelep, oğlunun fotoğrafına ve tabutuna sarılarak, "Ne yaptın oğlum sen, arkadaşlarınla yaylaya gidecektin, sen ne yaptın yavrum." diyerek gözyaşı döktü.

Baba Gençcelep'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehidimiz aile kabristanlığında toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep, dün öğle saatlerinde eğitim uçuşu yaptığı Türk Yıldızları'na ait NF-5 uçağının Konya semalarında kaza kırıma uğraması sonucu düşmesi nedeniyle şehit olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri