Konya’da 1200 hayvan çalınmıştı! Şüpheliler yakalandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde 1200 hayvanın çalınması ve 2 çobanın yaralanması olayıyla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri, 2’si yabancı uyruklu 4 zanlıyı yakaladı. Şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Konya’nın Ereğli İlçesi Zengen Mahallesinde 01 Eylül’de çalınan 1200 küçükbaş hayvanın 1170 tanesi jandarma ekiplerince saatler içinde bulunmuş ve sahibine teslim edilmişti. Olay esnasında 2 çobanın da yaralandığı bildirilmişti.

Şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdüren İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, JASAT ve Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 4 kişinin ismini belirledi.

Zanlılar, düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

Şüphelilerden yabancı uyruklu M.T.A ve A.A. isimli 2 kişinin yakalandığı adreste yapılan aramalarda, spiral makinesi, matkap, şarjlı el matkabı, gümüş renkli levye, gümüş renkli el pompası, 300 mm ibareli kurbağacık boru anahtarı, 18/19 ibareli ingiliz anahtarı ve lastik delik kapatıcısı, 86 adet lastik yaması, tutamak kısmı turuncu renkli fitil takma aparatı ve 6 adet lastik sibobu ele geçirildi.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 kişi de nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Ereğli T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’da hırsızlar 2 çobanı yaralayıp 1200 hayvanı çaldı

Konya Haberleri