Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde meydana gelen silahlı olayda aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Şeker Mahallesi Caferçelebi Sokak’ta bulunan Terras Konutları’nda yaşandı.
Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre, aile içi kavga çıktığı yönündeki ihbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yaptıkları ilk incelemede 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 kişinin ise yaralı olduğunu belirledi.
İlk incelemeler sonunda; 23 yaşındaki Nadir Türkmen’in, henüz bilinmeyen bir nedenle annesi İsmihan Türkmen (45) ile kız kardeşi Nisa Türkmen’e (19) silahla ateş açtığı, olayın ardından aynı silahla yaşamına son verdiği öne sürüldü.
Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan anne İsmihan Türkmen, sağlık ekiplerince Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olayın kesin nedeni yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Öte yandan bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Nadir Türkmen’in 10’a yakın suç kaydının olduğu öğrenildi.
Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...