Konya’da Bedriye’nin cesedi aranıyor! Annenin feryadı yürek dağladı

Konya Akşehir’de kaybolan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç tarafından boğularak öldürüldükten sonra uçurumdan atıldığı iddia edilmişti. Genç kadının cesedi hala bulunamadı, Müge Anlı’ya katılan anne ve baba sinir krizi geçirdi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşayan ve kiraz bahçelerinde işçi olarak çalışan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç (36), 6 Temmuz tarihinde şüpheli şekilde kayıplara karıştı.

Aile tüm aramalara rağmen genç kadına ulaşamadı. Bunun üzerine eşi Tayfur Kılıç, 7 Temmuz'da emniyete giderek bir gündür eşi için kayıp başvurusu yaptı. Yapılan aramalarda genç kadının izine ulaşılamadı.

OLAY MÜGE ANLI’YA TAŞINDI

Bedriye Kılıç'ın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert'in kapısını çaldı. Yayında tüm oklar, Tayfur Kılıç’a çevrildi.

BOĞARAK ÖLDÜRDÜKTEN SONRA CESEDİNİ UÇURUMDAN ATMIŞ

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli kayıp olayı ile ilgili çalışmalarına aralıksız olarak devam etti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katıldığı programda çelişkili ifadeler veren Tayfur Kılıç’ı İstanbul'dan Akşehir'e döndüğünde otobüste gözaltına aldı.

Şüpheli koca Tayfur Kılıç, sorgusunda eşini öldürdüğünü itiraf etti. Katil zanlısı eşini boğarak öldürdükten sonra cesedi uçurumdan attığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Tayfur Kılıç, Konya Numune Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından yer gösterdi. Yer gösterme sonrası akut ve dağcı ekipler, uçurumdan aşağıya inerek cenaze arama çalışmalarına başladı.

"NAMUS MESELESİ, PİŞMANIM"

Sağlık kontrolü sırasında, "Namus meselesi, pişmanım” diye konuşan Kılıç, savcılıktaki ifadesinden sonra tutuklama talebiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince, 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“ÖLÜM SANA YAKIŞMADI KUZUM”

Gelen itirafın ardından Müge Anlı’nın programına katılan aile Bedriye Kılıç’ın annesi Sona Er ve babası Oktay Er sinir krizi geçirdi. Anne ve baba kızlarının fotoğrafını öptü.

Anne Sona Er’in feryadı ise yürekleri dağladı. Acılı anne “Ölüm sana yakışmadı kuzum, ölüm bana yakışırdı, sen benim başımda ağlayacaktın. Ben ağlamayacaktım yavrum. Yavrumun kemiğini bulun, ben başında ağlayayım“ diyerek gözyaşı döktü.

“ASLA KABUL ETMİYORUM”

Tayfur Kılıç’ın işlediği cinayete namus meselesi diyerek kılıf uydurmasına tepki gösteren araştırmacı gazeteci Müge Anlı, “Kabul etmiyorum bu söylemi. Ortada bir kıskançlık varsa, eşini artık beğenmiyorsan ayrılabilirsin. Karını öldürdükten sonra pavyona gideceksin. Onun hesabından para çekip eğleneceksin sonra da namus için öldürdüm diyeceksin. Sen önce kendi namusuna bakacaksın, sonra başkasının namusuna laf edeceksin. Öldükten sonra insanların arkasından namus meselesi demek kolay. Ben bunu asla kabul etmiyorum” dedi.

Bedriye Kılıç'ın annesi Sona Er yayında sinir krizi geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’daki Bedriye Kılıç cinayetinde maaş ve pavyon detayı!
Konya’daki Bedriye Kılıç cinayeti davasında flaş gelişme
Konya’daki Bedriye Kılıç cinayeti davasında sanık kocadan şok iddia!

Konya Haberleri