Konya’daki komşu cinayetinde tutuklanan zanlı her şeyi anlattı

Konya’da geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan olayda Metin Kurum, aynı sitede oturduğu komşusu İbrahim İ. tarafından öldürülmüştü. Tutuklanan zanlının ifadesi ortaya çıktı. Cinayetin sebebi, eski bir kameriye!

Konya Selçuklu’da Metin Kurum’un öldürüldüğü olaya dair tüm detaylar ortaya çıktı, zanlı tutuklandı.

8 Temmuz 2023 Cumartesi günü Bosna Hersek Mahallesindeki bir sitenin önünde yaşanan olayda, iddiaya göre; komşular arasında çıkan tartışmada İbrahim İ. (33) baş ve bacağından, Metin Kurum (49) ise kalbinden aldığı bıçak darbesi ile yaralandı, 2 kişi de darp edildi.

HASTANEDE ÖLDÜ

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Metin Kurum tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

ZANLI TÜM DETAYLARI ANLATTI: SEBEP BİR KAMERİYE!

Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan İbrahim İ’nin yaşananları anlattığı ifadesi ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre; yaklaşık 5 ay önce siteden ev aldığını ancak Metin Kurum'un kendisine 14 yıldır orada oturduğunu, ortak alanlarını kullanamayacağını söylediği belirten İbrahim İ, "Depo veya bahçeyi kullanmamıza izin vermiyordu. Ev sahibi olarak benim de hakkım olmasına rağmen kendisinin daha eski oturduğunu belirtip, buna karşı çıkıyordu. Araç park yeri için eski bir kameriye vardı. Ben de onu söktüm. Bu nedenle sitenin önünde üzerime gelip bana ve eşime saldırdılar. Aldığım darbe nedeniyle kolumda kırık oluştu. Kavga esnasında elime gelen bıçağı kendimi korumak amaçla rastgele salladım" dedi.

İbrahim İ, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konya’daki komşu cinayetinde verilen cezaya aile tepkili

Konya Haberleri