2. Lig ekibi artık Konyalı teknik direktöre emanet

 Yazar / Muhabir
TFF 2. Lig ekiplerinden 68 Aksarayspor, teknik direktörlük görevine Konyalı Mehmet Yıldırım'ı getirdi. Kariyerinde Konyaspor, milli takımlar ve birçok profesyonel kulüpte görev yapan teknik adam, yeni sezonda Aksarayspor’un başarısı için mücadele edecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yeni sezona iddialı başlamak isteyen 68 Aksarayspor, teknik direktörlük görevine Konyalı Mehmet Yıldırım'ı getirdi.

Kulüp, deneyimli teknik adamla anlaşmaya varıldığını resmi hesaplarından duyurdu. Yapılan açıklamada, "Hoş geldin Mehmet Yıldırım. Kulübümüz yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör Mehmet Yıldırım ile anlaşmıştır. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

KARİYERİNE KONYASPOR'DA BAŞLADI

53 yaşındaki Mehmet Yıldırım, teknik adamlık kariyerine 2003 yılında Konyaspor U21 Takımı'nda başladı. Daha sonra yeşil-beyazlı kulüpte yardımcı antrenörlük ve geçici teknik direktörlük görevlerinde bulundu.

2007 yılında Konya Şekerspor'da da yardımcı antrenör olarak çalışan Yıldırım, Konya futbolunun yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyor.

MİLLİ TAKIMLARDA ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENDİ

Mehmet Yıldırım, 2018 ile 2021 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde çeşitli yaş kategorilerinde görev yaptı.

Deneyimli teknik adam bu süreçte Türkiye U14, U16, U17, U19 ve U21 milli takımlarında teknik direktör olarak çalışarak genç oyuncuların gelişiminde önemli rol üstlendi.

SON DURAĞI 68 AKSARAYSPOR OLDU

Milli takım görevinin ardından 2023-2024 sezonunda 1922 Konyaspor'u çalıştıran Mehmet Yıldırım, 2024-2025 sezonunda Karaman FK'da teknik direktörlük yaptı. Ardından Keçiörengücü'nde yardımcı antrenör olarak görev alan deneyimli çalıştırıcı, son olarak Adana 01 FK'nın başında yer aldı.

Konyalı teknik adam, yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek 68 Aksarayspor'un başarısı için görev yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri