Ali Çamdalı Galatasaray yenilgisinin nedenlerini sıraladı

Konyaspor Galatasaray maçında iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Teknik direktör Ali Çamdalı, maç sonrasında yaptığı açıklamada, iki haftadır çok basit goller yediklerini söyledi.

Konyaspor saha ve seyirci avantajına rağmen Galatasaray’a mağlup oldu. Kaçırılan fırsatlar ve yenilen gollerdeki hatalar sonucu belirledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı da maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İçerde futbolcu arkadaşlara da söyledim aynısını, bugün kafamızı öne eğecek hiçbir durum yok. Kafa kafaya oynanan bir maçtı. Kıran kırana geçti. Futbolcularımız taktiksel açıdan tüm her şeyi sahada uygulamaya çalıştılar. Tüm futbolcularıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Üzüldüğüm nokta, iki haftadır basit goller yedik. Bunların üzerinde çalışıp bir an evvel bunları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Çünkü takım güzel reaksiyonlar veriyor. Golü yedik ve sonrasında golü bulduk. Böyle soyunma odasına girmek bizim için avantaj gibiydi.

İkinci yarıda biz kaçırdık ardından kalemizde golü gördük. Oynanan iyi bir oyun var. Hatalarımızı minimize edip yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde Bodrumspor maçı var. Yarından itibaren çalışmalara başlayarak oraya odaklanacağız.”

BODRUMSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Konyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında konuk olacağı Bodrumspor maçı hazırlıklarına ara vermeden Cumartesi günü saat 10:00’da yapacağı antrenmanla başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Okan Buruk Konyaspor galibiyetini değerlendirdi
Konyaspor’da mağlubiyet yorumu: İyi yoldayız
Konyaspor - Galatasaray maçından kareler

Spor Haberleri