Konyaspor’da mağlubiyet yorumu: İyi yoldayız

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, 2-1 biten Galatasaray karşılaşması sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Konyaspor’da mağlubiyet yorumu: İyi yoldayız

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Tümosan Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı kırmızılı takım 2-1 kazandı.

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Sorumlusu Serkan Albayrak, “Öncelikle takımlarını sahip çıkan yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı da göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Olaya geçmiş olsun diye bakmıyorum. Biz iyi bir yoldayız. Savunmadan hücuma geçişlerde sorun yaşadık. Kendimizi biraz daha geliştirmemiz lazım” dedi.

konyasporda-maglubiyet-yorumu-iyi-yoldayiz.jpg

“İYİ YOLDA OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM”

Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını belirten Albayrak, “Galatasaray oyunu domine edip topa hakim olmayı seviyor. Biz de buna yönelik değişik bir dizilişle sahaya çıktık. Rakibimizin kaptırdığı veya rakipten kapacağımız toplarla birlikte pozisyona gireceğimizi biliyorduk. Nitekim de bazı pozisyonları bu şekilde yakaladık. Biraz daha oradaki son buluşturma noktasında biraz daha becerikli olabilirsek tabii ki daha iyi sonuçlar alabilirdik. Ama bu bizim için umut vaat eden bir durum. Takımımız daha çok mücadeleyi ve temaslı oynamayı seviyor. Mücadele gücümüz çok yüksek. Birbirine sahip çıkan bir ekibiz.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.