Ali Çamdalı’dan Kasımpaşa galibiyeti yorumu

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, 3 puanla ayrıldıkları Kasımpaşa maçına ilişkin olarak, “Galip gelmeyi bir alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor.” dedi.

Tümosan Konyaspor, Süper Lig’e güzel bir başlangıç yaptı. Kasımpaşa’yı 3 golle yenen Yeşil Beyazlılarda yüzler gülüyor.

Teknik Direktör Ali Çamdalı, maça ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

“İlk yarı savunma anlamında inanılmaz iyi işler yaptık ve golü de buduk. Devreyi 1-0 önde kapatmak avantaj gibi görünüyordu. İkinci yarıya tabiri caizse uykulu başladık.

Kalemizde iki gol gördük. Sonrasında yine oyuna ortak olur olduk.

Hazırlık döneminde geriye düştüğümüz anlar olmamıştı. Böyle bir durumda buna nasıl tepki verebiliriz diye merak ediyordum açıkçası. İlk haftadan bunu yaşattıkları için arkadaşlarımı hem kutluyorum hem de teşekkür ediyorum. Oyunu almak ve tutunmak bu olsa gerek. Sonradan yaptığımız hamlelerle oyunu çevirmesini bildik ve galip gelmeyi başardık.

Hep konuştuğumuz bir şey var; galip gelmeyi bir alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor. Bunu da bugün bir takım halinde başardık. Futbolcu arkadaşlarımı sahada gösterdikleri mücadeleden ötürü kutluyorum. Başlangıçlar her zaman zor olur. Bizi İstanbul'da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onların varlığı bize güç veriyor.

Şimdi Galatasaray maçına odaklanacağız. Bugün bunun keyfini çıkaracağız ve yarından sonra Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayacağız. O maçı da kazanmak istiyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kasımpaşa’dan Konyaspor mağlubiyeti için ilginç yorum
Albayrak: Eski Konyaspor gücünü tekrar göstermek istiyoruz
Süper Lig’in ilk frikik gölü Konyaspor'un yıldız futbolcusundan geldi

Spor Haberleri