Albayrak: Eski Konyaspor gücünü tekrar göstermek istiyoruz

Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-2 mağlup eden TÜMOSAN Konyaspor'da teknik sorumlu Fatih Serkan Albayrak, “Eski Konyaspor gücünü tekrar Anadolu'da hissettirmek istiyoruz.” dedi.

Albayrak: Eski Konyaspor gücünü tekrar göstermek istiyoruz

Konyaspor sezonun ilk maçında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor teknik sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, "Güzel bir müsabaka izlettiğimizi düşünüyorum. İki takım da iyi mücadele etti. Daha çok savunma üzerinde başlamıştık çalışmalara. Rakibe top vermeden oynayacağımızı biliyorduk. İlk yarıda bunu yaptık." dedi.

Kasımpaşa'nın ikinci yarıda pozisyonlar ürettiğini ve gol bulduğunu dile getiren Albayrak, "Bu da istemediğimiz sonuçlara sevk etti bizi. Savunmada da hücumda da geliştirmemiz gereken noktalar var. 12 yeni oyuncunun katılması, yeniden bir oluşum kurmak, zaman alacak. Eksiklerimizi biliyoruz. Nokta transferler yapmaya çalıştık. İkinci yarıda geriye düşünce oyuncu değişikliğiyle farklı bir şey düşündük ve sonucunu aldık. Eski Konyaspor gücünü tekrar Anadolu'da hissettirmek istiyoruz." diye konuştu.

eski-konyaspor-gucunu-tekrar-anadoluda-hissettirmek-istiyoruz.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.