Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Konyaspor’un sahasında Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etmesinin ardından konuşan Konyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, camia olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini ifade etti.
İFTAR PROGRAMINA VURGU
Maç öncesinde düzenlenen iftar programına değinen Yönet, Nalçacılılar taraftar grubunun organizasyonunun anlamlı olduğunu belirterek, Ramazan ayının son gününde yöneticiler ve taraftarlarla birlikte iftar yaptıklarını söyledi.
“KONYA DEMEK PAYLAŞIM DEMEK”
Konya’nın manevi değerlerine dikkat çeken Yönet, “Konya demek paylaşım demek, Konya demek mutluluk demek. Konyaspor demek mutluluk demek” ifadelerini kullandı.
“DAHA GÜZEL BAŞARILARDA BULUŞACAĞIZ”
Konyaspor’un şehir için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Yönet, kulüp olarak şehrin yaşanabilirliğine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.
Cengiz Yönet, daha güzel günlerde ve başarılarla dolu maçlarda taraftarlarla yeniden bir araya gelmeyi arzuladıklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.