Fenerbahçe - Konyaspor maçının hakemi belli oldu

 Yazar / Muhabir
Son Dakika Haberi! Konyaspor, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Merkez Hakem Kurulu, Konyaspor maçında Ozan Ergün görevlendirdi.

Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Konyaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Chobani Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 15 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) merakla beklenen hakem atamasını duyurdu. Fenerbahçe – Konyaspor maçını İstanbul bölgesi hakemi Ozan Ergün yönetecek.

Yardımcılık görevlerini Ceyhun Sesigüzel ve Anıl Usta üstlenirken, maçın 4. hakemi Ayberk Demirbaş olacak. Mücadelenin VAR hakemi ise maç günü açıklanacak.

Trendyol Süper Lig’de 16. hafta maçlarını yönetecek hakemler şu şekilde belirlendi:

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri