İlhan Palut: Fenerbahçe maçını unutamıyorum

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un geride kalan 2021-2022 sezonunu değerlendirdi. Genç teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulunurken, unutamadığı karşılaşmanın ise Fenerbahçe ile oynanan maçın olduğunu söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut geride kalan 2021-2022 sezonunu değerlendirdi. Genç teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulunurken, unutamadığı karşılaşmanın ise Fenerbahçe ile oynanan maçın olduğunu söyledi.

Youtube'da yayınlanan L1 üçgen kanalına konuk olan Palut'un açıklamalarından öne çıkanlar:

* İstediğini kısmen de olsa başarabilmenin vermiş olduğu huzur ve mutluluk içindeyim.

* Geçen sezon biter bitmez ekibime bir mesaj gönderdim; Konyaspor ve bizim kariyerimiz için bir fark yaratma sezonu olacak. Konyaspor’u ve ekibimizi buna inandırdık. Güzel de bir sezon geçirdik.

* Ligin en iyi oyuncuyu kendi takımından söyleyeyim, Abdülkerim ve Amir. Ayrıca Kim Min-jae, Visca ve Nwakaeme de iyi performanslar gösterdi.

* Saha içinde kalarak ligin en iyi takımı Trabzonspor.

* Kötü anlamda ligin sürprizi Beşiktaş

* Ligin kırılma anı bizim için Fenerbahçe maçında Pelkas’tan 88. dakikada yediğimiz gol. Bizim ikincilik yarışında negatif kırılma anı

* Ligde ise kırılma anı Trabzonspor’un Galatasaray deplasmanındaki geri dönüşü çok değerliydi. Yıllardır şampiyonluğu bekleyen, kırılma ve strese açık bir camia. O maçta puan farkı daha da kapanacaktı ama geri dönüş hem Trabzonspor’a özgüven verdi, hem de rakiplerin şevkini kırdı.

* Unutamadığım maç deplasmanda yenildiğimiz Galatasaray maçı. Konyaspor’un nasıl bir takım olduğunu, ne oynamaya çalıştığının kamuoyu tarafından anlaşılması, bizim de iyice özgüven yakalamamız açısından en kritik maçımızdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri