İlhan Palut: Fenerbahçe maçını unutamıyorum

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un geride kalan 2021-2022 sezonunu değerlendirdi. Genç teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulunurken, unutamadığı karşılaşmanın ise Fenerbahçe ile oynanan maçın olduğunu söyledi.

İlhan Palut: Fenerbahçe maçını unutamıyorum

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut geride kalan 2021-2022 sezonunu değerlendirdi. Genç teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulunurken, unutamadığı karşılaşmanın ise Fenerbahçe ile oynanan maçın olduğunu söyledi.

Youtube'da yayınlanan L1 üçgen kanalına konuk olan Palut'un açıklamalarından öne çıkanlar:

* İstediğini kısmen de olsa başarabilmenin vermiş olduğu huzur ve mutluluk içindeyim.

* Geçen sezon biter bitmez ekibime bir mesaj gönderdim; Konyaspor ve bizim kariyerimiz için bir fark yaratma sezonu olacak. Konyaspor’u ve ekibimizi buna inandırdık. Güzel de bir sezon geçirdik.

* Ligin en iyi oyuncuyu kendi takımından söyleyeyim, Abdülkerim ve Amir. Ayrıca Kim Min-jae, Visca ve Nwakaeme de iyi performanslar gösterdi.

* Saha içinde kalarak ligin en iyi takımı Trabzonspor.

* Kötü anlamda ligin sürprizi Beşiktaş

* Ligin kırılma anı bizim için Fenerbahçe maçında Pelkas’tan 88. dakikada yediğimiz gol. Bizim ikincilik yarışında negatif kırılma anı

* Ligde ise kırılma anı Trabzonspor’un Galatasaray deplasmanındaki geri dönüşü çok değerliydi. Yıllardır şampiyonluğu bekleyen, kırılma ve strese açık bir camia. O maçta puan farkı daha da kapanacaktı ama geri dönüş hem Trabzonspor’a özgüven verdi, hem de rakiplerin şevkini kırdı.

* Unutamadığım maç deplasmanda yenildiğimiz Galatasaray maçı. Konyaspor’un nasıl bir takım olduğunu, ne oynamaya çalıştığının kamuoyu tarafından anlaşılması, bizim de iyice özgüven yakalamamız açısından en kritik maçımızdı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.