İlhan Palut’un dönüşüyle Konyaspor tribünleri yeniden doluyor

 Yazar / Muhabir
İlhan Palut’un Konyaspor’un başına yeniden geçmesi tribünleri de hareketlendirdi. Göztepe maçı, deneyimli teknik adamın uzun süre sonra çıkacağı ilk sınav olurken, 30 bini aşkın bilet satışı gerçekleşti.

Süper Lig’in 21. haftasında Konyaspor, yarın evinde Göztepe’yi konuk edecek. Bu karşılaşma, yeşil-beyazlılar için tribün ilgisinin yeniden artması açısından önem taşıyor

Konyaspor, sezon içinde Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde 9 maça çıkarken, bunların 4’ünü iç sahada oynadı. Bu süreçte maç biletleri görece daha uygun fiyatlı olmasına rağmen, tribünlerde beklenen doluluk sağlanamadı.

Atan’ın taraftarı stadyuma davet eden çağrılarına karşın, takımın performansından memnun olmayan futbolseverler maçlara sınırlı ilgi gösterdi.

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ TRİBÜNLERİ CANLANDIRDI

Çağdaş Atan ile yolların ayrılmasının ardından göreve, kulübün ve taraftarın yakından tanıdığı eski teknik direktörlerden İlhan Palut getirildi. Bu değişiklik, Konyaspor camiasında kısa sürede büyük bir heyecana yol açtı. Palut’un yeniden takımın başına geçmesi, taraftarı da harekete geçirdi.

30 BİNDEN FAZLA BİLET SATILDI

Yarın oynanacak Konyaspor - Göztepe karşılaşması, İlhan Palut’un yeşil-beyazlılarla uzun bir aradan sonra çıkacağı ilk maç olma özelliğini taşıyor. Bu durum tribünlere doğrudan yansırken, karşılaşma için 30 binin üzerinde bilet satışı gerçekleşti.

Bilet fiyatlarının 725 TL ile 1000 TL arasında değişmesine rağmen ilginin bu denli yüksek olması, Palut etkisini net şekilde ortaya koydu.

Taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyan Konyaspor’un, Göztepe maçından alacağı olası bir galibiyetle tribünlerin daha da dolması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri