Konyaspor, Alanyaspor hazırlıklarına başladı

 Yazar / Muhabir
Süper Lig’in 5. haftasında Alanyaspor’u konuk edecek Konyaspor, Recep Uçar yönetiminde çalışmalarına başladı. Milli takımlara giden oyuncular ise antrenmanda yer almadı.

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Corendon Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde başladı.

Anadolu Kartalı, Alanyaspor’u 13 Eylül Cumartesi günü konuk edecek. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20:00’de başlayacak.

Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda milli takımlarda bulunan Deniz Ertaş, Enis Bardhi ve Riechedly Bazoer yer almadı.

Isınma ve core hareketleriyle başlayan idman, üç grupta oynanan rondo ve topla oyun çalışmasıyla tamamlandı. Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını bugün yapılacak çift antrenmanla sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri