Record’un haberine göre Konyaspor, kadrosunu güçlendirmek amacıyla Domingos Andrade için Porto ile görüşmelerini sürdürüyor. Portekiz ekibi, genç orta saha oyuncusunu yaklaşık 1 milyon Euro bedelle serbest bırakmayı ve gelecekteki satıştan belli bir yüzde almayı istiyor.
Konyaspor yönetiminin, Andrade’nin transferi için Porto ile görüşmelerin ileri safhasında bulunduğu ve anlaşmanın kısa süre içinde netlik kazanacağı da iddialar arasında.
Andrade, geçen sezon Porto B takımıyla 31 maça çıktı. Geçmişte Felgueiras’tan Porto’ya transfer olan 22 yaşındaki oyuncu, transfer ücretinin yüzde 80’ini 250.000 Euro olarak ödeyen Dragons’un genç yeteneği olarak bu sezon da takımdaki performansıyla dikkat çekti.