Konyaspor çeyrek finalde Beşiktaş ile karşılaşacak

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak. Maçın son hazırlıklarını bugün tamamlayacak yeşil-beyazlılar akşam saatlerinde İstanbul’a uçacak.

Konyaspor’da gözler kupa maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı takım çeyrek final müsabakasında yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Park Stadı'nda gerçekleştirilecek mücadele saat 20.45'te başlayacak. A SPOR’dan canlı olarak yayınlanacak müsabakada hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Konyaspor 3. turdan katıldığı kupa macerasında Erbaaspor'u 3-0 yendi. 4. turda Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u da aynı skorla geçen yeşil-beyazlı ekip, 5. turda Göztepe'yi uzatmalarda 2-1 mağlup etti. Son 16 turunda Sivasspor'u uzatmalarda 1-0 yenen Konyaspor adını çeyrek finale yazdırdı.

Kupaya 5. turdan başlayan Beşiktaş ise Eyüpspor'u 4-0'la geçtikten sonra Antalyaspor'u da 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

İSTANBUL YOLCULUĞU BUGÜN

Konyaspor bugün yapacağı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Yeşil-beyazlı kafile akşam saatlerinde uçakla İstanbul’a hareket edecek. Tamamen Lige odaklanan teknik direktör Fahrudin Ömerovic’in maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

KAZANAN TAKIM YARI FİNALE YÜKSELECEK

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final müsabakasını kazanan ekip, yarı finale yükselerek adını son 4 takım arasına yazdıracak.

İki takım arasında Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri