Konyaspor çeyrek finalde Beşiktaş ile karşılaşacak

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak. Maçın son hazırlıklarını bugün tamamlayacak yeşil-beyazlılar akşam saatlerinde İstanbul’a uçacak.

Konyaspor çeyrek finalde Beşiktaş ile karşılaşacak

Konyaspor’da gözler kupa maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı takım çeyrek final müsabakasında yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Park Stadı'nda gerçekleştirilecek mücadele saat 20.45'te başlayacak. A SPOR’dan canlı olarak yayınlanacak müsabakada hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Konyaspor 3. turdan katıldığı kupa macerasında Erbaaspor'u 3-0 yendi. 4. turda Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u da aynı skorla geçen yeşil-beyazlı ekip, 5. turda Göztepe'yi uzatmalarda 2-1 mağlup etti. Son 16 turunda Sivasspor'u uzatmalarda 1-0 yenen Konyaspor adını çeyrek finale yazdırdı.

Kupaya 5. turdan başlayan Beşiktaş ise Eyüpspor'u 4-0'la geçtikten sonra Antalyaspor'u da 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

konyaspor-ceyrek-finalde-besiktas-ile-karsilasacak.jpg

İSTANBUL YOLCULUĞU BUGÜN

Konyaspor bugün yapacağı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Yeşil-beyazlı kafile akşam saatlerinde uçakla İstanbul’a hareket edecek. Tamamen Lige odaklanan teknik direktör Fahrudin Ömerovic’in maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

konyaspor-ceyrek-finalde-besiktas-ile-karsilasacak-001.jpg

KAZANAN TAKIM YARI FİNALE YÜKSELECEK

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final müsabakasını kazanan ekip, yarı finale yükselerek adını son 4 takım arasına yazdıracak.

İki takım arasında Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.