Konyaspor farklı kazandı, moraller yerinde

 Yazar / Muhabir
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Konyaspor, ikinci hazırlık maçında Katar ekibi Al-Shahania SC ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip, etkili bir oyun sergilediği mücadeleyi 4-0’lık galibiyetle tamamladı.

Recep Uçar’ın öğrencileri, Avusturya kampında beşinci günü geride bırakırken, fiziksel yükleme ile birlikte taktiksel uyum çalışmalarının sonuçlarını sahaya yansıttı. Konyaspor, maça istekli başladı ve ilk yarıda skor üstünlüğünü sağladı.

İLK YARIDA İKİ GOLLE MORAL BULDU

Konyaspor, 38. dakikada Alassane Ndao’nun attığı golle 1-0 öne geçti. 43. dakikada ise Danijel Aleksic’in vuruşuyla farkı ikiye çıkararak ilk yarıyı 2-0’lık avantajla bitirdi.

UMUT NAYİR İKİNCİ YARIYA DAMGA VURDU

İkinci yarıya da istekli başlayan yeşil-beyazlı ekipte Umut Nayir, 50 ve 55. dakikalarda attığı iki golle skoru 4-0’a taşıdı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Konyaspor, sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Konyaspor, Avusturya kampında toplamda 5 hazırlık maçı oynayacak. Teknik direktör Recep Uçar, bu maçlarda kadro yapısını netleştirmeyi hedefliyor. 4-0’lık Al-Shahania galibiyeti, kampın hem motivasyonunu artırdı hem de sistemin oturduğunu gösterdi.

İLK 11

Konyaspor sahaya şu 11’le çıktı: Bahadır, Yhoan, Bazoer, Adil, Guılherme, Marko, M. İbrahimoğlu, Ndao, Aleksıc, Bardhı, Umut.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Katar ekibini rahat geçen Konyaspor, kampa tam gaz devam ediyor

Spor Haberleri