Konyaspor taraftarları Antalya’ya kapalı gişe gidiyor! Dakikalar içinde tükendi

 Yazar / Muhabir
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Konyaspor’da taraftara ayrılan biletler satışa çıktıktan kısa süre sonra tükendi. Yeşil-beyazlı futbolseverler finale büyük ilgi gösterdi.

TÜMOSAN Konyaspor’un Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde yeşil-beyazlı taraftarlar bilet satışlarına yoğun ilgi gösterdi. Bugün saat 15.00’te Passo üzerinden satışa sunulan final bileti, Konyaspor taraftarları için ayrılan tribünlerde dakikalar içerisinde tükendi.

22 Mayıs Cuma günü Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak dev finalde Konyaspor taraftarları Kuzey Kale Arkası ve Batı Tribünü’nde yer alacak. Daha önce açıklanan fiyatlandırmaya göre Kuzey Kale Arkası biletleri 1.000 TL, Batı Tribünü biletleri ise 2.000 TL’den satışa çıkarılmıştı.

Biletlerin kısa sürede tükenmesi, Konyaspor taraftarının finale gösterdiği büyük ilgiyi bir kez daha ortaya koydu. Öte yandan Trabzonspor taraftarları için ayrılan tribünlerde ise satışların devam ettiği görüldü.

Yeşil-beyazlı futbolseverler, uzun yıllar sonra gelen final heyecanında takımlarını Antalya’da yalnız bırakmamaya hazırlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor dev final için yola çıkıyor! Takım konvoyla uğurlanacak
Konyaspor’dan final tartışmaları hakkında sert açıklama: Algı operasyonu
Tarih açıklandı! Konyaspor - Trabzonspor maçının biletleri satışa çıkıyor

Spor Haberleri