Konyaspor teknik sorumlusu Albayrak 3 puanı taraftarlara hediye etti

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum, sarf ettikleri emek üst seviyeydi" dedi.

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, maçın ardından Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"OYUNCULARIN SARF ETTİĞİ EMEK ÜST SEVİYEYDİ"

Rakibi hafta başından itibaren çok iyi analiz ettiklerini aktaran Albayrak, "Bireysel oyuncu analizlerine artı olarak oyun felsefeleri üzerine de çalıştık. Rakibin yapacağı hatalardan, geçişlerle birlikte öndeki hızlı ve çabuk oyuncular ile sonuca gitmek istedik. İlk yarıda bazı geçişlerle pozisyonlar bulduk ancak rakibi durdurmakta zorlandık. İkinci yarıda yenik duruma düştük ancak oyunumuzdan kopmadık. Oyuncularımızı bundan dolayı tebrik ediyorum. Oyuncuların sarf ettiği emek üst seviyeydi. İç sahadaki galip gelememe şansızlığımızı da kırdık. Galibiyeti bizi sürekli destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarlarımıza hediye ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eyüpspor’da mağlubiyet üzüntüsü: Elimizdeki maçı verdik
Konyaspor’un evinde 3 puan kabusu sona erdi

Spor Haberleri