Konyaspor yeni sezon hazırlıkları için sahaya iniyor

Konyaspor 1 aylık aranın ardından yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Hafta sonuna kadar Konya’da çalışacak yeşil-beyazlılar 8 Temmuz’da Kayseri’de toplanacak.

Konyaspor pazartesi günü yeniden top başı yapacak. Geçtiğimiz sezon son maçta Süper Lig’de kalmayı başaran yeşil-beyazlılar sözleşmesi biten 10 futbolcu ile yollarını ayırırken, Josip Calusic, Ufuk Akyol ve Yusuf Erdoğan’ı kadrosuna kattı.

KAMPIN İLK AYAĞI KONYA’DA

Konyaspor, Süper Lig 2024-2025 Sezonu hazırlıkları kapsamında, 1 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da Kayacık Tesisleri’nde toplanacak. Futbolcular, kulübün yeni sağlık sponsoru Medova Hastanesi'nde sağlık kontrollerinin ardından tesislerde bazı testlerden geçecek.

6 Temmuz Cumartesi gününe kadar Konya’da hazırlıklarına devam edecek yeşil beyazlı takım, 7 Temmuz günü izinli olacak.

İKİNCİ ETAP KAYSERİ’DE

Konyaspor, 8 Temmuz Pazartesi günü ise Kayseri'de toplanacak ve ikinci etap kamp çalışmalarına Erciyes Kamp Merkezi'nde başlayacak. 19 Temmuz Cuma gününe kadar hazırlıklarını Kayseri'de sürdürecek Konyaspor burada 1 hazırlık maçı oynayacak.

Konyaspor’un, 3’üncü etap kamp dönemi ve oynayacağı hazırlık maçlarına ilişkin bilgilendirme önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor’un yeni transferi stadyuma böyle girdi
Ufuk Akyol resmen Konyaspor'da
TFF, Konyaspor'un harcama limitini belirledi

Spor Haberleri