Konyaspor yeni sezon hazırlıkları için sahaya iniyor

Konyaspor 1 aylık aranın ardından yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Hafta sonuna kadar Konya’da çalışacak yeşil-beyazlılar 8 Temmuz’da Kayseri’de toplanacak.

Konyaspor yeni sezon hazırlıkları için sahaya iniyor

Konyaspor pazartesi günü yeniden top başı yapacak. Geçtiğimiz sezon son maçta Süper Lig’de kalmayı başaran yeşil-beyazlılar sözleşmesi biten 10 futbolcu ile yollarını ayırırken, Josip Calusic, Ufuk Akyol ve Yusuf Erdoğan’ı kadrosuna kattı.

KAMPIN İLK AYAĞI KONYA’DA

Konyaspor, Süper Lig 2024-2025 Sezonu hazırlıkları kapsamında, 1 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da Kayacık Tesisleri’nde toplanacak. Futbolcular, kulübün yeni sağlık sponsoru Medova Hastanesi'nde sağlık kontrollerinin ardından tesislerde bazı testlerden geçecek.

6 Temmuz Cumartesi gününe kadar Konya’da hazırlıklarına devam edecek yeşil beyazlı takım, 7 Temmuz günü izinli olacak.

konyaspor-yeni-sezon-hazirliklari-icin-sahaya-iniyor.jpg

İKİNCİ ETAP KAYSERİ’DE

Konyaspor, 8 Temmuz Pazartesi günü ise Kayseri'de toplanacak ve ikinci etap kamp çalışmalarına Erciyes Kamp Merkezi'nde başlayacak. 19 Temmuz Cuma gününe kadar hazırlıklarını Kayseri'de sürdürecek Konyaspor burada 1 hazırlık maçı oynayacak.

Konyaspor’un, 3’üncü etap kamp dönemi ve oynayacağı hazırlık maçlarına ilişkin bilgilendirme önümüzdeki günlerde açıklanacak.

konyaspor-yeni-sezon-hazirliklari-icin-sahaya-iniyor-001.jpg

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.