Salim Manav’ın haberine göre Konyaspor, kadrosunu güçlendirmek için Portekizli genç yetenek Domingos Andrade’yi gündemine aldı. Yeşil-beyazlı yönetim, oyuncunun kulübü Porto’ya 750 bin Euro resmi teklif iletti. Porto ise 22 yaşındaki orta saha için 1 milyon Euro talep ediyor.
Geçen sezon Portekiz 2. Ligi’nde istikrarlı bir performans sergileyen Andrade, 30 maçta forma giydi. Hücuma katkı veren genç futbolcu, 2 asist yaptı ve 20 kilit pas üretti.
Orta sahada hem savunma hem hücum yönüyle dikkat çeken Andrade, maç başına %83 pas isabetiyle oynadı. Ayrıca 122 hava topu kazanıp 126 kez rakip ataklarını kesti.
Konyaspor’un transfer görüşmelerini sürdürdüğü, tarafların kısa süre içinde anlaşma zemini arayacağı öğrenildi.