Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Konyaspor, bu aksam saat 20:00’de MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Antalyaspor ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı bu karşılaşmaya önemli eksikliklerle çıkacak.
Bahis oynadığı gerekçesiyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası alan Adil Demirbağ ile aynı sebepten 12 ay ceza alan Alassane Ndao, karşılaşmada forma giyemeyecek.
Ziraat Türkiye Kupası’nda 12 Bingölspor maçında kırmızı kart gören Tunahan Taşçı’ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 4 maçlık men cezası devam ediyor ve genç oyuncu bu maçta da takımını yalnız bırakacak.
Antrenmanda sakatlık yaşayan ve sağ ayak bileğinde bağ yaralanması tespit edilen Marko Jevtovic’in de sakatlığı sürüyor.
Antrenman maçında çapraz bağlarından sakatlanan Ufuk Akyol ise sezonu kapatmıştı.
Sağ ön uyluk (Rectus Femoris) tendonunda yaralanma tespit edilen Riechedly Bazoer’in durumu ise henüz net değil ve maç kadrosunda olup olmayacağı maç saatinde netleşecek.
UĞURCAN’DAN GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ
Sağ arka adalesinde (hamstring) yırtık tespit edilen Uğurcan Yazğılı, 4 maçta forma giyemese de bir süredir takımla çalışmalara katılıyor. 26 yaşındaki stoper, şans verilmesi halinde Antalyaspor karşılaşmasında kadroda yer alabilecek.