Konyaspor’da gözler tedavisi süren o isimdeydi. Palut, "Durumu kritik" dedi

Ümraniyespor maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Konyaspor’a kötü haber geldi. Yeşil beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Çekiçi’nin Pazar günkü maçta forma giyemeyeceği açıklandı.

Süper Lig’in 8.haftasında Pazar günü sahasında Ümraniyespor’u ağırlayacak olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları tam gaz sürerken, Endri Çekiçi’den kötü haber geldi. Yeşil beyazlılarda sakatlığı devam eden 25 yaşındaki Arnavut oyuncunun Ümraniyespor maçında yer alamayacağı açıklandı.

PALUT: "BİR İKİ GÜNE SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAK. ANCAK DURUMU KRİTİK"

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Endri Çekiçi’nin milli takıma gittikten sonra MR’ının çekildiğini ve Konya’ya dönerek tedavi altına alındığını belirterek, “Geldiği günden bu yana da rehabilitasyon sürecinde tedavisine devam ediliyor.

Bir iki güne saha çalışmalarına başlayacak. Ancak durumu kritik. Yüksek olasılıkla Ümraniyespor maçında kendisinden faydalanamayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

FRANCİSCO CALVO DA DAHİL OLDU

Öte yandan Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör İlhan Palut idaresinde gerçekleştirilen antrenmana Kosta Rika Milli Takımı'ndan dönen stoper oyuncusu Francisco Calvo da dahil olurken, takımla birlikte çalıştı.

BYTYQİ BABA OLDU, BİR GÜNLÜK İZİN ALDI

Kosovalı kanat oyuncusu Zymer Bytyqi’nin de yeni doğan bebeği nedeniyle bir günlük izin aldığı ve yarından itibaren çalışmalara katılacağı öğrenildi.

CEZALI SEHİC, İLERLEYEN GÜNLERDE KATILACAK

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Ümraniyespor maçında yer alamayacak olan kaleci İbrahim Sehic'in de önümüzdeki günlerde Konya'ya döneceği öğrenildi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konyaspor Başkanı Özgökçen, satılan bilet sayısını açıkladı, sitem dolu sözler söyledi
Konyaspor’dan kavuşma öncesi paylaşım
Futbolda heyecan kaldığı yerden devam ediyor

Spor Haberleri