Konyaspor Başkanı Özgökçen, satılan bilet sayısını açıkladı, sitem dolu sözler söyledi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor-Ümraniyespor maçı için toplam 700 bilet satıldığını belirterek, "Benim çok garibime gitti. Daha önce böyle bir şey görmemiştik" dedi.

Konyaspor Başkanı Özgökçen, satılan bilet sayısını açıkladı, sitem dolu sözler söyledi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, gazetelerin genel yayın yönetmenlerini stadyumda ağırladığı toplantıda Konyaspor-Ümraniyespor maçı için toplam 700 bilet satıldığını açıkladı. Özgökçen, "Benim çok garibime gitti. Daha önce böyle bir şey görmemiştik" dedi.

6 liraya da bilet fiyatı belirledikleri zamanların olduğunu hatırlatan Fatih Özgökçen, "2,5 milyonluk şehirden bahsediyoruz. Bizim taraftar gruplarımız Türkiye’de şöyle iyi böyle iyi diye kendimizi kandırmanın bir manası yok. Buradaki öz eleştiriyi yapmak lazım. Benim çok garibime gitti. Daha önce böyle bir şey görmemiştik.

Ümraniye maçına 700 adet bilet satıldı. Geçen sene 6 bin 500-7 bin bilet satılmıştı. Geçen sene pandeminin etkisiyle bu rakamlara az diye bakarken, bu sene artık 4 büyük takıma rakip bir takım olarak bu sayının olması garibimize gitti. Demek ki Konyaspor maçlarını televizyon karşısında izlemeyi seviyoruz. Bu işten çıkan sonuç budur" şeklinde konuştu.

Başkan Özgökçen, "Pazar günü maça stadımız hazır, herkes 'Konyaspor’u özledik diyor' ve hava çok güzel ama katılım çok az. Bundan sonra da satılacak bilet sayısı 3 bin olabilir. Maç sonuçlarına bakarak bu hafta lider olabilme durumu da var.

Hocamız çalışıyor, futbolcular çalışıyor, stadımız tamamlandı. Bunlar olurken maçı yerinde izlemek için motive olmamak bizleri üzüyor. Bu sadece Konyaspor için değil, yarın başka bir şey oluyor sahip çıkılmayınca 'bize sahip çıkılmıyor' diyorlar” ifadelerine yer verdi.

konyada-yayin-yapan-gazete-ve-televizyonlarin-genel-yayin-yonetmenleriyle-bir-araya-geldigi-toplantida.jpg

konyada-yayin-yapan-gazete-ve-televizyonlarin-genel-yayin-yonetmenleriyle-bir-araya-geldigi-toplantida-001.jpg

konyada-yayin-yapan-gazete-ve-televizyonlarin-genel-yayin-yonetmenleriyle-bir-araya-geldigi-toplantida-002.jpg

konyada-yayin-yapan-gazete-ve-televizyonlarin-genel-yayin-yonetmenleriyle-bir-araya-geldigi-toplantida-003.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum