Konyaspor’da izin bitti! Kampta üçüncü etap başlıyor

 Yazar / Muhabir
Slovenya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da kısa süreli izin sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip, kampın üçüncü etabı için bugün Brdo Pri Kranju'da yeniden sahaya inecek.

Yeni sezon hazırlıklarına Slovenya'da devam eden Konyaspor, kamp programında yeni bir döneme giriyor. Maribor'da gerçekleştirilen ikinci etap çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, verilen bir günlük aranın ardından üçüncü etap kampına başlıyor.

Anadolu Kartalı, bugün Slovenya'nın Brdo Pri Kranju kentinde gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

MARİBOR ETABI MAĞLUBİYETLE BİTTİ

Konyaspor, Slovenya kampının ikinci bölümünde yoğun bir çalışma temposu geçirdi. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde yapılan antrenmanlarda takımın fiziksel ve taktiksel gelişimine odaklanılırken, yeşil-beyazlılar hazırlık maçlarında da oyuncularını test etme fırsatı buldu.

Maribor'daki son hazırlık karşılaşmasında Macaristan temsilcisi Zalaegerszegi TE ile karşılaşan Konyaspor, mücadeleden 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından futbolculara bir günlük izin verildi.

GÖZLER ÜÇÜNCÜ ETAPTA

Verilen aranın sona ermesiyle birlikte Konyaspor, kampın üçüncü ve son etabı için yeniden çalışmalara başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip, Brdo Pri Kranju'da yoğun bir program uygulayacak.

Teknik heyetin, bu süreçte hem fiziksel yüklemeleri artırması hem de oyun planı üzerinde detaylı çalışmalar yapması bekleniyor.

HAZIRLIKLAR KONYA’DA DEVAM EDECEK

Konyaspor, Slovenya kampının son bölümünde oynayacağı hazırlık maçlarıyla birlikte yeni sezona hazır bir görüntü vermeyi hedefliyor. Anadolu Kartalı, kamp çalışmalarını tamamlamasının ardından Konya'ya dönerek Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri