Konyaspor’da mağlubiyet yorumu: Pozisyon üretemedik

Sezona Kasımpaşa galibiyeti ile başlayan Konyaspor son iki maçını kaybetti. Bodrum FK maçında pozisyon bulmakta zorlanan yeşil-beyazlı takımda alınan 3-1’lik mağlubiyet teknik ekibe de şaşırttı.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Bodrum FK ile TÜMOSAN Konyaspor takımları Bodrum İlçe Stadı'nda karşılaştı. Mücadeleden mağlup ayrılan Konyaspor'un teknik sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"İLK YARIDA İSTEMEDİĞİMİZ BİR OYUN VARDI"

Bodrum FK'yı kutlayan Albayrak, "İlk yarıda gerçekten istemediğimiz bir oyun vardı. Kendi adımıza tahmin etmediğimiz bir oyun oldu. İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle orta sahayı topa basan ve pas yapan bir sisteme dönüştürmeye çalıştık. Rakip sahada oynasak da net pozisyonlar üretemedik. Eksiklerimizin olduğunu biliyoruz. Diğer müsabakalarda gösterilen mücadele ve reaksiyon bu maçta olmadı. Bizi üzen bu oldu" dedi.

"EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ"

Oyuncuların iyi efor sarf ettiğini anlatan Serkan Albayrak, "Ama istediğimiz mücadeleyi gösteremedik. Bu oyun bizi tatmin etmedi. Oyunu biraz daha geliştirmeye yönelik çalışmalarımız olacak. Topa sahipken de pozisyonlar bulmalıyız. Bitiricilikte de iyi olmalıyız. İlk yarıda beklediğimiz oyunu oynayamadık. İki stoperimizden bir tanesini oyuna sokamadık. Jevtovic'i stopere çektik, oyun kurması adına. Topun bizde kalması önemli ama pozisyon üretemiyorsak sıkıntı olur. Savunma arkasına yapmayı planladığımız koşular eksik kaldı. Sorunlarımızı, eksikliklerimizi biliyoruz. Güç ve mücadele anlamında sıkıntı yok ama pozisyon üreten takım olmalıyız" cümlelerini kurdu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Bodrumspor - Konyaspor VAR kayıtları açıklandı
Bodrumspor’da ilk galibiyet sevinci
Fatih Terim’in de izlediği Bodrumspor - Konyaspor maçından kareler

Spor Haberleri